Πέμπτη 23.05.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Έχει τον προγραμματισμό του

05.01.2015

Ο Εθνικός Καστρακίου με πυξίδα θέλει να ετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα στην πρόκληση της Δ’ Εθνικής
Με γρήγορους ρυθμούς ο Εθνικός Καστρακίου προσπαθεί να διαμορφώσει το ρόστερ του για την πρόκληση της Δ’ Εθνικής.
Η διοίκηση και ο προπονητής Γιώργος Ράτζας έχουν τη δική τους πυξίδα και η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή γίνονται πράγματα που επιτρέπουν την αισιοδοξία ότι η ομάδα στην παρθενική της εμφάνιση στην Δ’ Εθνική θα έχει μια αξιόλογη πορεία.

Υπήρξε η ενίσχυση

Το Σάββατο ήταν μια μέρα πραγματικά έντονη για την ομάδα του Καστρακίου αφού έκλεισε πέντε σημαντικές μεταγραφές ποδοσφαιριστών.

Με τον τρόπο αυτό έδωσε συνέχεια στην ήδη έντονη κινητικότητα που έχει το τελευταίο διάστημα. Οι παίκτες που αποκτήθηκαν είναι. Πρώτος και καλύτερος ο καρδιτσιώτης τερματοφύλακας Σπύρος Σκούρας, γνωστός στην περιοχή μας από το πέρασμα του από την Δήμητρα. Ο Σκούρας που είχε συμφωνήσει από πέρυσι με τον κ. Γραβάνη για συνεργασία στον Εθνικό Καλαμπάκας, ήταν ανενεργός λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων αλλά τώρα πια είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Η ηλικία του άλλωστε (μόλις 26 ετών) σε σχέση και με την εμπειρία που έχει αποκομίσει τόσα χρόνια στα γήπεδα εγγυώνται ένα καλό αποτέλεσμα και μία αξιόπιστη λύση για τον «Βράχο» κάτω από τα δοκάρια. Στην ομάδα του Καστρακίου θα συνεχίσει ακόμη την καριέρα του και 21χρονος αμυντικός Βαγγέλης Αναστασίου. Ο παίκτης που έλκει την καταγωγή του από την Καλαμπάκα αγωνιζόταν πέρυσι στον Πυρσό Γρεβενών και δέχθηκε με χαρά την πρόταση του Καστρακίου ώστε να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη. Ο Αντώνης Γραβάνης προχώρησε όμως και στην απόκτηση δύο νεαρών και ταλαντούχων παικτών καθώς είναι απαραίτητη η ενίσχυση και στις ηλικίες κάτω των 20 ετών. Ο λόγος για τον 17χρονο Βαγγέλη Τσιαούση ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην Τρικκοκιά Γρεβενών και είναι μέσος και τον 18χρονο επιθετικό Γιώργο Πούλιο ο οποίος πέρυσι άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με τα χρώματα της Κρύας Βρύσης.

Τέλος, οι νεοφώτιστοι στο περιφερειακό πρωτάθλημα απέκτησαν και τον τερματοφύλακα Βάιο Ντάσκα που παλιότερα αγωνίστηκε και στα Τρίκαλα, ενώ πέρυσι ήταν στην ομάδα των Μεγάλων Καλυβίων. Από σήμερα αναμένεται να υπάρξει και συνέχεια.

[fbcomments]