Τετάρτη 06.07.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Εξελίξεις στην υπόθεση της 15χρονης – Δικηγόρος: Δεν διακίνησε ο 20χρονος το βίντεο

23.11.2021

«Η συγκεκριμένη πράξη είναι καταδικαστέα» τόνισε χθες στην εκπομπή «Χαμηλές Πτήσεις» ο Αχιλλέας Αβδελίδης δικηγόρος του 20χρονου που κατηγορείται για τη διακίνηση του βίντεο με τον οποία έκανε έρωτα. Για την διαρροή του βίντεο τόνισε: «θέση του εντολέα μου είναι ότι για το συγκεκριμένο βίντεο δεν υπήρξε αναπαραγωγή του από τον ίδιο. Από τον ίδιο εστάλη ως προσωπικό μήνυμα σε κάποιο τρίτο πρόσωπο το οποίο στη συνέχεια το διακίνησε».

Σύμφωνα με το δικηγόρο του «τα πραγματικά δεν είναι όπως ακριβώς παρουσιάζονται» Μάλιστα είπε πως ο εντολέας του ζήτησε από την πρώτη συγνώμη και απο την μητέρα της ανήλικης.

«Είναι ένα παιδί στην μετεφηβική ηλικία γίνεται ένας κανιβαλισμός της άλλης πλευράς» επισήμανε.

Στο ερώτημα εάν οι γονείς σε έβρισαν την μητέρα του κοριτσιού, δήλωσε πως: « αν υπήρξε κάποια εκφορά λόγου η οποία δεν ήταν η πρέπουσα από την πλευρά των γονιών του 20χρονου, οφείλεται στο γεγονός ότι και οι ίδιοι έπεσαν από τα σύννεφα και στην συναισθηματική φόρτιση της στιγμής. Δεν είχαν καμιά πρόθεση να φερθούνε με άσχημο τρόπο στην μητέρα της 16χρονης».

Σύμφωνα με τον κύριο Αβδελίδη μέχρι στιγμής έχουν γίνει καταθέσεις αρκετών εμπλεκομένων στην υπόθεση και μένει τώρα πλέον από το ανακριτικό υλικό και την επεξεργασία των κινητών και των σκληρών δίσκων (δείτε εδώ στον energospolitis.gr) που έχουν κατασχεθεί να υπάρξει εξέλιξη μέσα στην εβδομάδα.