Τρίτη 05.07.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ερευνα της αστυνομίας που πήρε κινητά και σκληρούς δίσκους από το σπίτι του 20χρόνου

20.11.2021

Ερευνα στο σπίτι του 20χρονου που διαπόμπευσε την 15χρονη έκαναν οι αστυνομικοί των Τρικάλων μετά την έκταση που πήρε το θέμα και κατέσχεσαν κινητά τηλέφωνα αλλά και σκληρούς δίσκους, μια κίνηση που θα μπορούσαν να έχουν κάνει από την πρώτη ημέρα της καταγγελίας. Φυσικά είναι άγνωστο πόσα από τα στοιχεία διέγραψε ο 20χρόνος όλο αυτό το διάστημα που πέρασε διέγραψε ο 20χρόνος

Η πρωτοφανής για τα Τρίκαλα καταγγελία έγινε το πρωί της Παρασκευής στον ραδιοφωνικό σταθμό “Ζυγός FM 100” από τη μητέρα ενός 15χρονου κοριτσιού.

Συγκεκριμένα η μητέρα του κοριτσιού μιλώντας στον Κώστα Αργυρούση ανέφερε ότι η κόρη της διαπομπεύεται με ερωτικό βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς διακρίνεται η ίδια σε ερωτικές πράξεις με 20χρονο.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας το βίντεο το διέρρευσε ο ίδιος ο 20χρονος εδώ και λίγες εβδομάδες.

Η οικογένεια προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία, στα τέλη Οκτωβρίου, δια του δικηγόρου της Δημήτρη Σαμαρτζή, ωστόσο δεν μπορούσε να προχωρήσει η διαδικασία καθώς δεν είχε το βίντεο στην κατοχή της. Ωστόσο το βίντεο τις αμέσως επόμενες μέρες διέρρευσε σε ακόμη περισσότερους χρήστες και έφτασε στην κατοχή της ίδιας της μητέρας η οποία προχωρά άμεσα πλέον και με αποδεικτικά στοιχεία σε καταγγελία στις αρμόδιες αρχές εναντίον του 20χρονου.

Σημειώνεται ότι η μητέρα, πριν δημοσιοποιήσει το γεγονός, έκανε έκκληση στον 20χρονο να αποσύρει το βίντεο για να εισπράξει, σύμφωνα με αναφορές, απαξιωτική απάντηση από τον ίδιο και ύβρεις για την κόρη της.

Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου Δημήτρη Σαμαρτζή στον «Ενεργό Πολίτη» το κορίτσι είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση σε σημείο που να θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της, ενώ όλες αυτές τις ημέρες δεν εξέρχεται της κατοικίας του.