Τετάρτη 19.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Νίκος Νάκας: Η ήρεμη δύναμη του ΤΕΕ

01.11.2019 /

Αν κάποιος υποψήφιος στις εκλογές της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων του ΤΕΕ με την ΔΚΜ, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αυτός είναι ο Νίκος Νάκας… ή Nick Nakas όπως τον συναντά κανείς στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ο Νίκος Νάκας που διεκδικεί την ψήφο των συναδέλφων του είναι πολιτικός μηχανικός

Ελεύθερος επαγγελματίας από το 2000. Εκλεγμένος το 2007 με τους Ελ.Ε.Μ. (Ελεύθεροι Επαγγελματίες Μηχανικοί) στην Αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Τμήματος του ΤΕΕ κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας και γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων του ΤΕΕ.

Επίσης το 2016 εκλέχθηκε με τη ΔΚΜ (Δημοκρατική κίνηση Μηχανικών) στην Αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Τμήματος του ΤΕΕ κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας όπου είναι και πάλι υποψήφιος με τη ΔΚΜ.

Φυσικά η δραστηριότητά του δεν σταματά στα συνδικαλιστικά δρώμενα αφού είναι 6 χρόνια στη ΦΑΤΑ στον αρχαιότερο σύλλογο Βλάχων της Ελλάδαςκαι 4 χρόνια γενικός αρχηγός στον ΑΟ Τζούρτζια Ασπροποτάμος

Είναι παντρεμένος με τη Σοφία Βενέτη και πατέρας δύο κοριτσιών αλλά κυρίως είναι ένας χαμογελαστός άνθρωπος και όπως οι συνάδελφοί του τον χαρακτηρίζουν: «Η δημιουργική και ήρεμη δύναμη του ΤΕΕ»