Παρασκευή 22.01.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Οι πρωτιές των Τρικαλινών υποψηφίων στα Πανεπιστήμια

29.08.2020

Δεν έλειψαν για ακόμα μια χρονιά οι πρωτιές των Τρικαλινών υποψηφίων στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, τοποθετώντας τον Νομό, στις πρώτες θέσεις του καταλόγου των επιτυχόντων.

Πρωτιές και επιτυχίες σημαντικές, αν αναλογιστεί κανείς ότι η χρονιά που πέρασε κάθε άλλο παρά εύκολη υπήρξε για τους υποψηφίους, αφού η πανδημία του κορωνοϊού  κράτησε κλειστά τα σχολεία για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Λόγω του Νόμου περί προσωπικών δεδομένων, οι καταστάσεις που αναρτήθηκαν στα Λύκεια περιείχαν μόνον τον κωδικό, κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι,  το  ονοματεπώνυμο.

Σε ό,τι αφορά στη σημερινή δημοσίευση των ονομάτων των υποψηφίων που κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση σε υψηλές θέσεις, αυτή γίνεται με τη  συναίνεση των γονέων & κηδεμόνων.

Πρωτιές και φέτος

Με άλλη ματιά ατενίζει από χθες το μέλλον, ο μαθητής του 1ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων Γιώργος Ντινόπουλος που κατάφερε να εισαχθεί 2ος στη Σχολή Ηλεκτρολόγων – Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θεσσαλονίκης. Πρωτιά σημείωσε και ο Γιάννης Μαραγκός που πέρασε 2ος στη Σχολή Χρηματοοικονομικής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Χαμογελά από χθες και η μαθήτρια του 2ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων Πολυξένη – Ελένη Πατσιαλή, αφού εισήχθη 3η στην Ιατρική Λάρισας, ενώ ο μαθητής του 7ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων Θοδωρής Ντίκας  πέρασε 4ος στην Ιατρική ΣΣΑΣ Θεσσαλονίκης .

Επιτυχίες κατέγραψαν και τα Εκπαιδευτήρια «ΑΘΗΝΑ» με τη  Νικολέτα Τρίχα να βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα – 10η – όσων εισήχθησαν  στη  Σχολή Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ενώ ο Αυγερινός Τσόγιας εισήχθη 16ος στη Σχολή Πληροφορικής του Α.Π.Θ.

Από το 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων ο Αυγερινός Τσόγιας κατάφερε να εισαχθεί 19ος  στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) στα Τρίκαλα.

Από το 2ο ΕΠΑΛ  η Μαρία Νταλούκα εισήχθη 1η στη Σχολή Διαιτολογίας & Διατροφολογίας (Τρίκαλα) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  καθώς και ο Ανδρέας Ραγιάς που κατάφερε να περάσει 2ος στην ίδια Σχολή.

Η Αναστασία Μαντά πέρασε 2η στη Σχολή Πολιτικών – Μηχανικών  στη Θεσσαλονίκη, ενώ η  Ελένη Βουτσελά 2η   στη Σχολή Αρχιτεκτόνων – Μηχανικών στα Ιωάννινα.  Επίσης, πρώτη  στη Σχολή Λογοθεραπείας στα Ιωάννινα εισήχθη η Ευαγγελία Διαλεσιώτη και η Αγγελική Ταμπρατζή κατάφερε να περάσει 6η  στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

 

  • Ο  Γιώργος Ντινόπουλος  2ος  στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων – Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θεσσαλονίκης

  • Ο Γιάννης Μαραγκός 2ος στο Τμήμα Χρηματοοικονομικής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

  • H Πολυξένη – Ελένη Πατσιαλή  3η στην Ιατρική Λάρισας

  • O Θοδωρής Ντίκας  4ος στην Ιατρική ΣΣΑΣ Θεσσαλονίκης

  • Η  Νικολέτα Τρίχα 10η  Σχολή Χημικών Μηχανικών Ε.Μ.Π.

  • Ο Αυγερινός Τσόγιας 16ος Σχολή Πληροφορικής του Α.Π.Θ

  • H Μαρία Νταλούκα 1η στη Σχολή Διαιτολογίας & Διατροφολογίας Π. Θεσσαλίας

 

  • Ο Ανδρέας Ραγιάς  2ος Σχολή Διαιτολογίας & Διατροφολογίας Π. Θεσσαλίας

 

Η Αναστασία Μαντά 2η  Σχολή Πολιτικών – Μηχανικών  στη Θεσσαλονίκη

H Ελένη Βουτσελά 2η    στη Σχολή Αρχιτεκτόνων – Μηχανικών στα Ιωάννινα

Η Ευαγγελία Διαλεσιώτη 1η Σχολή Λογοθεραπείας στα Ιωάννινα

Η  Αγγελική Ταμπρατζή  6η  Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών

O Αυγερινός Τσόγιας  19ος  στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) στα Τρίκαλα

πηγή: proinoslogosnews.gr