Γέλιο, ανατροπές και κοινωνικά μηνύματα φέρνει στη σκηνή το έργο «Γελά καλύτερα όποιος γελά τελευταίος», από τον Πολιτιστικό Όμιλο Ακρωτηρίου της Κύπρου, στο πλαίσιο του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κωμωδίας Τρικάλων.
Σε κείμενο του Γιώργου Κωνσταντίνου και σκηνοθεσία του Χάρη Αριστείδου, η παράσταση μας μεταφέρει σε ένα χωριό της Λεμεσού τη δεκαετία του 1960. Ο γέρο Γιαννής βρίσκεται αντιμέτωπος με τις πιέσεις της οικογένειάς του να πουλήσει το παλιό του αρχοντικό, όταν ένας ανύπαντρος δάσκαλος τού προσφέρει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Θα καταφέρει να κρατήσει το σπίτι του;
Μια ξεκαρδιστική κωμωδία με ουσία και διαχρονικά μηνύματα για τις οικογενειακές σχέσεις, το συμφέρον και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2026 | Ώρα: 19:00
Χώρος: Κτήριο Παπαστεριάδη
Η είσοδος είναι ελεύθερη!
Το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Κωμωδίας Τρικάλων υλοποιείται από τον Δήμο Τρικκαίων, στο πλαίσιο της Πράξης «Διεθνές Φεστιβάλ Κωμωδίας Κινηματογράφου», η οποία έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ «Θεσσαλία 2021–2027» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.