Τρίτη 21.01.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Θύελλα αντιδράσεων σε πιθανή επιστροφή Παρθένη!

07.06.2019

Θύελλα αντιδράσεων ακόμη και μέσα στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει η πιθανή μετάταξη του κ. Παρθένη, όπως αποκλειστικά έγραφε χθες αποκλειστικά ο https://www.energospolitis.gr/trikala-nosokomeio-parthenis-epistrofi/.

Ο κ. Παρθένης πήρε ΦΕΚ διορισμού στο  Λαϊκό Νοσοκομείο ως αγγειοχειρουργός, αλλά παράλληλα είχε μεθοδεύει και την… μετάταξή του στα Τρίκαλα.

Η πληροφορίας εξόργισε τους πάντες ακόμη και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα ο μάλιστα ο αρμόδιος Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός να μην την υπογράφει. Μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν να έχουν αντιδράσει έντονα και οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (ακόμη και ο προστάτης του Σάκης Παπαδόπουλος), αφού αν συμβεί κάτι τέτοιο θα γίνουν ρεζίλι των σκυλιών, μιας και θα έρθει ως κερασάκι στην τούρτα στα όσα περί βολέματος ημέτερων την τελευταία στιγμή ενώ χάνουν την εξουσία, τους καταγγέλλει η αντιπολίτευση.

Πάντως χθες ο κ. Παρθένης εμφανίστηκε στο νοσοκομείο, πήγε μια βόλτα στο πρωην γραφείο του και οι πληροφορίες θέλουν στην συνέχεια να κερνούσε γλυκά για τον διορισμό του, στους δικούς του ανθρώπους (ή ορφανά όπως αρέσκετε να λέει μεγαλογιατρός του ιδρύματος).