Πέμπτη 22.04.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Αλαλούμ με το… ένα κρούσμα στα Τρίκαλα

23.03.2020

Ένα αλαλούμ κυριολεκτικά επικρατεί πέραν της επίσημης βασικής ενημέρωσης των 6 με τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα. Από εκεί και μετά ένα μπάχαλο κυριολεκτικά αφού οι καταγγελίες για τον ΕΟΔΥ δεν έχουν τελειωμό. Μάλιστα απόψε γυναικά φορέας της νόσου, έλεγε στο δελτίο ειδήσεων του «Σταρ» πως δεν τις κρατήσανε καν τα στοιχεία από τον ΕΟΔΥ όταν πήρε τηλέφωνο να τους ενημερώσει, ενώ δεν ήξεραν ποια νοσοκομεία υπάρχουν στην περιοχή στέλνοντας την αλλού.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι και ο πίνακας – χάρτης με τα κρούσματα που έχουν εκδώσει και που εδώ και 5 μέρες δίνει ένα κρούσμα στα Τρίκαλα, κάτι που κανείς γιατρός δεν γνωρίζει… αφού ΚΑΝΕΝΑ μέχρι χθες δείγμα που είχε σταλεί από το νοσοκομείο Τρικάλων δεν βγήκε θετικό, και όλοι κάνουν λόγο… για ιδιωτικό εργαστήριο το οποίο βέβαια αν διαπιστωθεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να συμμορφωθεί με τα όσα προβλέπει ο νόμος.

Παρόλα αυτά σήμερα ο πίνακας συνεχίζει να έχει αυτό το ένα κρούσμα… δημιουργώντας ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση αν μάλιστα πιστέψουμε το ρεπορτάζ του TV10 πως ούτε ο 17χρονος βγήκε θετικός… τότε μιλάμε για ένα κρούσμα… φάντασμα.

Βέβαια ελάχιστη αξία έχει από τη στιγμή που αυτή τη στιγμή τα κρούσματα στη χώρα υπολογίζονται 8.000 – 10.000 και που θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο πως με την μετακίνηση των τελευταίων ημερών… έχει έρθει και στα Τρίκαλα, εκτός αν πιστεύεται πως λόγω της εξυπνάδας μας…. ως πόλη… φοβήθηκε ο κορονοϊός και δεν ήρθε.

Δείτε πάνω τον σημερινό πίνακα και κάτω τον πίνακα στις 19 Μαρτίου… αλλά και το ρεπορτάζ που δημοσιεύσαμε στις 19-3-2020 όπου υπήρχε το ένα κρούσμα: https://www.energospolitis.gr/trikala-pinakas-kroysmata/?fbclid=IwAR33fCPjblO45WYtYftW14hIzilOR1pqVvGefxjAcyWUzdKoceFdS7BsgQE