Παρασκευή 22.01.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Δυο κρούσματα στα Τρίκαλα… κι ένας παπάς στην Τήνο

24.08.2020

Ακόμη δύο κρούσματα … αλλά και ένα Τρικαλινός παπάς που κόλλησε στην Τήνο και νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο της Αττικής ήταν ο απολογισμός από χθες μέχρι σήμερα το μεσημέρι για το νομό Τρικάλων στο θέμα του κορονοϊού.

Ο κληρικός της Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό βρισκόταν σε διακοπές με την οικογένειά του στην Τήνο. Κατά τη διάρκεια των διακοπών ανέβασε πυρετό και υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού όπου και βγήκε θετικό.

Δελτίο Ενημέρωσης θετικών κρουσμάτων Covid 19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Από  23/8/2020 ώρα 14:00  έως 24/8/2020 ώρα 14:00

Το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες. Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι. Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.

-Στην περιοχή της Καρδίτσας

Καταγράφηκε 1 νέο κρούσμα Covid ’19.

Πρόκειται για κρούσμα που δεν διαθέτει ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης.

– Στην περιοχή των Τρικάλων

Καταγράφηκαν 2 νέα κρούσματα Covid ’19.

1 κρούσμα προσήλθε για εξέταση στο Γ.Ν Τρικάλων μετά από συμπτωματολογία ενώ 1 ακόμη δεν διαθέτει ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης.

-Στην περιοχή της Μαγνησίας

Καταγράφηκε 1 νέο κρούσμα Covid ’19.

Πρόκειται για στενή επαφή παλαιότερου κρούσματος(21/08/2020).