Τρίτη 01.12.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ωιμέ!!! Ελλαδα των επιδομάτων και του ραγιαδισμού

14.12.2018

Ωιμέ!!! Ελλαδα των επιδομάτων, Ελλάδα της φτώχιας, της κακομοιριάς, του ραγιαδισμού. Την ίδια ώρα που οι Γάλλοι δείχνουν για άλλη μια φορά το δρόμο, που ήδη με τα κίτρινα γιλέκα έχουν κερδίσει την πρώτη πρώτη μάχη…. ο μεγάλος περήφανος Ελληνικός λαός συνοστίζεται στις λιγοστές τράπεζες που τις έχει πληρώσει με το αίμα του, για να πάρει τα ψίχουλα του κοινωνικού μερίσματος που του πέταξε η… «αριστερή» κυβέρνηση… όπως το κόκκαλο στον σκύλο.

Από χθες κόσμος και κοσμάκης…, χωρίς την παραμικρή αντίδραση, χωρίς ίχνος αγανάκτησης, με σκυμένο το κεφαλί περιμένει καρτερικά μέσα στο κρύο, να φτάσει η σειρά του στο ΑΤΜ.

Είναι ο ίδιος κοσμάκης που κάποτε κατέκρινε έχοντας παραδοθεί στην προπαγάνδα, τους ανατολικούς που περίμεναν στις ουρές για ένα κομμάτι ψωμί και για λίγο κρέας. Είναι ο ίδιος λαός, που στις κάλπες πάει και ψηφίζει αυτόν που του δίνει το επίδομα και καταψηφίζει αυτόν που του δείχνει το δρόμο της αξιοπρέπειας…

Σίγουρα όμως δεν είναι ο ίδιος λαός που το 1821 απελευθέρωσε την Ελλάδα, πολέμησε στην Τουρκία, είπε ΟΧΙ στους Γερμανούς και έριξε μια χούντα… Αυτοί ήταν Έλληνες!!!

Χρήστος Κοντός