Τρίτη 07.07.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Μπήκε πρώτος στην… μάχη ο Γιώργος Ηλιάδης

19.12.2018

Μπορεί οι… υποψήφιοι στα υπόλοιπα κόμματα να ψάχνονται ακόμη αν θα είναι ή όχι στα ψηφοδέλτια, στο ΚΙΝΑΛ ξεκίνησαν τον αγώνα και μάλιστα μέσα από τα social media με πρώτο τον Γιώργο Ηλιάδη που έκανε την αρχή με την δήλωσή του για την κάθοδο στις εκλογές

«Δηλώνω δυναμικά «παρών» σ’ αυτή την εκλογική μάχη, αποδεχθηκα με χαρά την πρόταση του «Κινήματος Αλλαγής» να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο των Τρικάλων.Με τιμά ιδιαίτερα και με γεμίζει με ευθύνες, ειδικά απέναντι στους συμπολίτες μου που θα με κρίνουν γι’ αυτό που είμαι και για όλα όσα έχω να δώσω για τον τόπο μου.

-Όλοι οι υποψήφιοι θα είμαστε στρατευμένοι σ’ αυτές τις εκλογές, που είναι η «μητέρα των μαχών» για την παράταξη μας, στο «Κίνημα Αλλαγής» και την Πρόεδρο του Φώφη Γεννηματά. Γιατί η παράταξη μας ιδρύθηκε για να υπηρετεί το λαό και την πατρίδα, όπως έλεγε ο αείμνηστος ιδρυτής της Ανδρέας Παπανδρέου.

-Πιστός στις αρχές μου και στις αρχές της παράταξης, κατέρχομαι υποψήφιος σ’ αυτές τις εκλογές, όντας μέλος ενός αξιόμαχου ψηφοδελτίου που απαρτίζεται από ικανά στελέχη.

-Η προσφορά στον τόπο που μεγάλωσα, αγαπώ και δραστηριοποιούμαι είναι το μόνο μου κίνητρο, γι’ αυτή μου την απόφαση.

Εύχομαι καλό αγώνα σε όλους με αξιοπρέπεια και ήθος».