Τρίτη 17.05.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ακυρος ο διαγωνισμός για τις γέφυρες στον Καραβόπορο

29.07.2020

Στην επαναπροκήρυξη του έργου των νέων γεφυρών στον «Καραβόπορο» αναμένεται να προχωρήσει Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας μιας και ο μειοδοτικός διαγωνισμός στον οποίο πήραν μέρος επτά κατασκευαστικές εταιρείες από όλη τη χώρα, ακυρώθηκε λόγω των πολλών ενστάσεων που θα επέφεραν μεγαλύτερη καθυστέρηση στην υλοποίηση του έργου.

Όλα αυτά βέβαια χαλούν προς στιγμήν τα πλάνα τόσο του Κώστα Αγοραστού, όσο και του Χρήστου Μιχαλάκη, που θα ήθελαν να δούνε να μπαίνει εργολάβος, ενώ παράλληλα στα τέλη Σεπτεμβρίου θα παραδινόταν στην κυκλοφορία και το τελευταίο τμήμα του δρόμου για την Πύλη.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 22.240.000 ευρώ για το οδικό τμήμα που ολοκληρώνει τη σύνδεση της πόλης των Τρικάλων με την Πύλη και τον ορεινό όγκο του νομού. Συγκεκριμένα το έργο αφορά το τμήμα της Ε.Ο. Τρικάλων – Άρτας από το κυκλικό κόμβο του Μύλου Τσαγκάδα έως τη γέφυρα του Καραβόπορου. Με το έργο αυτό ολοκληρώνεται ένας σύγχρονος ασφαλής αυτοκινητόδρομος 36 χλμ. με νέα γέφυρα, κύριας και παράπλευρης αρτηρίας συνολικού προϋπολογισμού 64,8 εκατ. ευρώ.

Με πληροφορίες από το thessaliaeconomy.gr