Κυριακή 03.12.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Στον τομέα Οικονομίας της ΝΔ ο Μικέλης Χατζηγάκης

29.04.2018

Συνεργάτης (και) της Ντόρας Μπακογιάννη, τομεάρχη Οικονομίας της ΝΔ, ορίστηκε ο Μικέλης Χατζηγάκης ο οποίος αναλαμβάνει ρόλο στον τομέα Οικονομίας της κεντροδεξιάς παράταξης. Ο νεαρός Τρικαλινός οικονομολόγος, ο οποίος είναι και στενός συνεργάτης του Κωστή Χατζηδάκη στα πλαίσια της κατάρτισης του Κυβερνητικού προγράμματος, θα επικεντρώσει την εργασία του στον τομέα της ΝΔ στα θέματα των στρατηγικών επενδύσεων και των κόκκινων δανείων.

Ο Μικέλης Χατζηγάκης έχει πολυετή εργασιακή εμπειρία στα ζητήματα των στρατηγικών επενδύσεων καθώς ασχολήθηκε εκτενώς με αυτά κατά την διάρκεια της εργασίας του στην Boston Consulting Group (BCG). Ο ίδιος θεωρεί τις στρατηγικές επενδύσεις κλειδί για την δημιουργία χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας σε νέες Ελληνίδες και Έλληνες, και δηλώνει με νόημα ότι «η μείωση της ανεργίας θα έρθει μέσα από Ελληνικές και ξένες επενδύσεις».

Επίσης, το νεαρό στέλεχος της ΝΔ θα αξιοποιήσει την εμπειρία και την τεχνογνωσία που απέκτησε ως ανώτερο στέλεχος της Alpha Bank στα κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια για να βοηθήσει στην κατάρτιση προτάσεων προς την επίλυση ενός εκ των σημαντικότερων εμποδίων για την ανάταξη της Ελληνικής οικονομίας.

[fbcomments]