Τρίτη 05.07.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Εκτός συνδυασμού του Βαλάντη Τσιούτσια ο Περικλής Μητρονάτσιος

03.02.2022

Μετά τις δηλώσεις, του Δημοτικού Συμβούλου Περικλή Μητρονάτσιου, σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή, περί συγχώνευσης παρατάξεων και εξελίξεων το επόμενο εικοσαήμερο, θα ήθελα να διευκρινίσω τα παρακάτω:

Ο Περικλής Μητρονάτσιος εκφράζει προσωπικές του απόψεις, οι οποίες δεν μας βρίσκουν σύμφωνους, τόσο ως Πύλη ΑΞΙΩΝ, όσο και προσωπικά ως επικεφαλής αυτής της παράταξης. Είναι προφανές ότι μεταξύ μας υπάρχει ένα αγεφύρωτο χάσμα ΑΡΧΩΝ, ΘΕΣΕΩΝ και ΑΞΙΩΝ.

Σεβόμενος τον κοινό μας αγώνα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019, δεν θα προχωρήσω σε διαγραφή του από την παράταξή μας. Αναμένω όμως την άμεση παραίτησή του ή τουλάχιστον ανεξαρτητοποίησή του, ώστε να επανέλθει η ηρεμία στις τάξεις του συνδυασμού μας.

Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την μέχρι τώρα συνεργασία μας και του εύχομαι η απόφασή που θα πάρει, να είναι αυτή που θα τον εκφράζει περισσότερο.

Η Πύλη ΑΞΙΩΝ δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2019, προκειμένου να καλύψει το κενό που υπήρχε αρκετό καιρό μετά την κάθοδο δύο παρατάξεων, οι οποίες είχαν ανακοινώσει υποψηφιότητα τουλάχιστον ένα χρόνο πριν. Είχαμε μόνο τρεις μήνες στη διάθεσή μας, χωρίς προεργασία, χωρίς να έχουμε περιοδεύσει στα ορεινά τους καλοκαιρινούς μήνες, χωρίς να είμαστε ιδιαίτερα γνωστοί στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες, πλην της Δημοτικής Ενότητας Πύλης. Παρ’ όλες τις αντιξοότητες καταφέραμε και δημιουργήσαμε έναν αξιόμαχο συνδυασμό που κατάφερε και έλαβε ένα ιδιαίτερα αξιόλογο ποσοστό, αντίστοιχο με πολύ πιο οργανωμένων συνδυασμών αξιωματικής αντιπολίτευσης όμορων Δήμων.

Λαμβάνοντας υπόψη, την άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας των στελεχών της παράταξής μας και των νέων στελεχών που έχουν εισχωρήσει στην οικογένεια της Πύλης ΑΞΙΩΝ, συνεχίζουμε αυτή την προσπάθεια.

Η πόρτα της Πύλης ΑΞΙΩΝ παραμένει ανοιχτή σε οποιονδήποτε διαθέτει διάθεση και μεράκι να ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Χωρίς κομματικές αποχρώσεις και στεγανά. Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση βελτίωσης που θα μας δίνει τη δυνατότητα να ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον.

Το μέλλον του Δήμου Πύλης και των δημοτών.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!