Παρασκευή 12.08.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Περιοδείες Μικέλη Χατζηγάκη σε χωριά των Τρικάλων

26.11.2018

Περιοδείες σε χωριά των Τρικάλων πραγματοποίησε ο Μικέλης Χατζηγάκης, ο οποίος τόνισε την ανάγκη πολιτικής αλλαγής και σοβαρής ανανέωσης του πολιτικού προσωπικού. Ο Τρικαλινός επιστήμονας βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους πολίτες για να τους ακούσει και να συζητήσει τα προβλήματα τους.

Ο ίδιος υπογράμμισε: «ο κόσμος έχει δικαιολογημένα χάσει την εμπιστοσύνη του στους πολιτικούς. Σήμερα, δυστυχώς ή ευτυχώς, η ανάκτηση αυτής της εμπιστοσύνης πέφτει στους ώμους των νέων πολιτικών. Οι πολίτες θα μας δώσουν μια τελευταία ευκαιρία, και εμείς δεν πρέπει να την σπαταλήσουμε. Για αυτό και όλοι οι νέοι πολιτικοί έχουν υποχρέωση να είναι συνέχεια κοντά στον κόσμο, να το ακούνε με προσοχή και σεβασμό, και να του λένε την αλήθεια».

Ο Μικέλης μίλησε για την σημερινή δύσκολη κατάσταση αναλύοντας την κρίση σε επίπεδο ιδεών, θεσμών, κοινωνίας αλλά και πολιτικών. Ως συνεργάτης του Αντιπροέδρου Κωστή Χατζηδάκη μίλησε για το αναλυτικό και κοστολογημένο κυβερνητικό πρόγραμμα που έχει καταθέσει το κόμμα και υπογράμμισε πως αυτό θα υλοποιηθεί από τους ικανοτέρους ανθρώπους που έχει η πατρίδα.

Ο Μικέλης είπε πως «η προτεραιότητα της ΝΔ είναι να δημιουργηθούν νέες δουλειές και μέσω του προγράμματος μας η ανεργία θα μειώνεται σημαντικά κάθε χρόνο».

Παρόλα τα σημερινά αδιέξοδα, ο Xατζηγάκης δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον καθώς η Ελλάδα έχει δυνατά συγκριτικά πλεονεκτήματα (π.χ. τουρισμός, γεωργία, γεωγραφική θέση, καθώς και στον ενεργειακό τομέα). Αρκεί να υπάρχει η κατάλληλη αξιοποίηση και σε πολιτικές αλλά και σε πρόσωπα.