Παρασκευή 15.01.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Για διασυρμό κάνουν λόγο στο νοσοκομείο – Ανακοίνωση της Διοίκησης

17.07.2020

Εστω και αργά, η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, αποφάσισε να παρέμβει για να… σώσει (που δεν σώζεται), την προσβλητική εικόνα του νοσοκομείου για το «ερωτικό συμβάν» αλλά και πάλι μεσοβέζικα, λέγοντας πως η αστυνομία δεν επιβεβαιώνει τα «εισβολής αστυνομικών» στο νοσοκομείο… αλλά σύμφωνα με την ανακοίνωση δεν υπάρχει και η λέξη διάψευση… για ένα βέβαια γεγονός που θα περνούσε απαρατήρητο, αν όλη η κοινωνία δεν κοιτούσε μέσα από μια κλειδαρότρυπα.

Πάντως οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου πνέουν μένεα τόσο κατά της Διοίκησης για τον χειρισμό της όλης υπόθεσης, όσο και κατά των ΜΜΕ που έκαναν σημαία το θέμα, γιατί πέραν της προσβολής που οι ίδιοι δέχονται, ανακύπτουν ακόμη και… οικογενειακά θέματα για πολλούς… Πάντως η πρόεδρος των εργαζομένων κ. Ματίνα Κούκια σε ανάρτησή της προτείνει την συμβολική κατάθεση των παραιτήσεων, για τον άγριο διασυρμό στον οποίο υπόκειται το νοσοκομείο Τρικάλων, τονίζοντας πως βίσκονται: «Σε αναμονή των στοιχείων που θα προκύψουν από ΕΔΕ και έγγραφο της αστυνομίας, επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμη ενέργεια μας».

Η ανακοίνωση της Διοίκησης

«Με αφορμή αναφορές σε ραδιόφωνα και δημοσιεύματα σε τοπικές ιστοσελίδες για δήθεν γεγονότα που φέρονται να έλαβαν χώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, ο Διοικητής αυτού Κώστας Γρηγορίου έχει διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση. Μεσούσης της ΕΔΕ και λόγω του γεγονότος ότι η σχετική ¨είδηση¨ έχει αναπαραχθεί σε διάφορα ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας με τίτλους ιδιαιτέρως προσβλητικούς για τη φήμη του Νοσοκομείου και ΚΥΡΙΩΣ για τους εργαζόμενους σε αυτό, είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε για το εξής:

Η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων δεν επιβεβαιώνει τα περί ¨εισβολής αστυνομικών¨ στους χώρους  του Νοσοκομείου και όσα άλλα ¨δήθεν¨ συνέβησαν κατά τα δημοσιεύματα. Με το πέρας της ΕΔΕ, εντός της ερχόμενης εβδομάδας, θα υπάρξει λεπτομερής ενημέρωση για την όλη υπόθεση, η οποία μέχρι τώρα περιορίζεται σε ¨φήμες και διαδόσεις¨.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου πάντως επιφυλάσσεται για την προάσπιση της τιμής και υπόληψης των εργαζομένων σε αυτό».