Κυριακή 05.12.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές

07.01.2015

Ο Αντώνης Σαμαράς ξεκίνησε την προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ από τη Λάρισα, την καρδιά της Θεσσαλίας, τον πυρήνα της αγροτικής πολιτικής, την περιοχή, η οποία μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην νέα εποχή.

Εκατοντάδες Τρικαλινοί πολίτες, χιλιάδες Θεσσαλοί βρεθήκαμε στο πλευρό του Προέδρου, ώστε να γίνουμε μέρος μιας στρατηγικής, η οποία θα φέρει τη νίκη στο κόμμα της ΝΔ σε λιγότερο από ένα μήνα.

Όλοι δεχτήκαμε να κάνουμε επίπονες θυσίες με σκοπό να διασώσουμε την Ελλάδα. Με σκοπό να στηρίξουμε την ιστορική παράταξη του τόπου, τη ΝΔ, να βοηθήσει την Ελλάδα. Η ΝΔ είναι ο πολιτικός μοχλός ευθύνης και πολιτικού έργου για την Ελλάδα με αμείωτο ρυθμό από το 1974.

Σήμερα οι πολίτες, αυτή την υπευθυνότητα της ΝΔ επιζητούν προκειμένου να στηρίξουν πάνω της τις ελπίδες για τη νέα εποχή.

Η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές.

Απέναντί μας έχουμε το Σύριζα, ο οποίος δε σέβεται, δεν αγαπά, δεν έχει αφοσιωθεί ποτέ στην Ελλάδα και στον Έλληνα. Τώρα ετοιμάζεται να μας οδηγήσει σε νέες περιπέτειες.

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επιτρέψουμε αυτό να συμβεί.

Ο Σύριζα δεν απαντάει για την πηγή της χρηματοδότησης του προγράμματος της Θεσσαλονίκης, καθώς δεν μπορεί προεκλογικά να ομολογήσει ότι η πηγή χρηματοδότησής του θα είναι ο Έλληνας καταθέτης.

Η πηγή χρηματοδότησης του Σύριζα θα είναι ο Έλληνας καταθέτης ανεξαρτήτου ύψους κατάθεσης. Θα λαμβάνονται χρήματα από κάθε κατάθεση προκειμένου να αποκληρωθούν οι ανάγκες του κράτους μέσω του εσωτερικού δανεισμού και ως αντάλλαγμα θα δίνονται κρατικά ομόλογα με μηδενικό αντίκρισμα, καθώς η χώρα θα πτωχεύσει.

Η στρατηγική του Σύριζα είναι να καταστήσει όλους τους Έλληνες φτωχούς. Ο Σύριζα δεν έχει την ηθική να κατανοήσει την αξιοκρατία, τους κόπους του Έλληνα και της Ελληνίδας, την εργασία, την οποία οι Έλληνες έχουν προσφέρει.

Αντίθετα με μια ληστρική προσέγγιση θα κλείσουν την πόρτα στους διεθνείς μας εταίρους, στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο και θα αποδεκατίσει όλες ανεξαρτήτως τις κοινωνικές ομάδες.

Ο Σύριζα είναι ο εχθρός της Ευρώπης, της εξέλιξης, της δημοκρατίας, της κοινωνικής ειρήνης και πλέον αποκαλύπτεται ως ο εχθρός του Έλληνα.

Η ΝΔ προβάλλει ως η σανίδα σωτηρίας, ως η πυξίδα του μέλλοντος, ως ο μόνος δρόμος. Οι Έλληνες, οι οποίοι σκεφτόμαστε με τη λογική και επιθυμούμε εμείς και τα παιδιά μας να μην αποτελέσουμε το περιθώριο της Ευρώπης, τους φτωχούς εταίρους, τους πολίτες που θα βιώνουμε μια συνεχή υπανάπτυξη και ανέχεια, πρέπει να εναποθέσουμε για ακόμη μια φορά τις ελπίδες μας στο πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά και στη ΝΔ.

Δεν υπάρχει εναλλακτική. Υπάρχει μόνο η ΝΔ. Ο καθένας πρέπει να αναλογιστεί ότι θα χάσουμε πολλά. Θα χάσουμε όσα έχουμε, όσα θα μπορούσαμε να έχουμε, όσα λίγα ή πολλά έχουμε, ολόκληρο το μέλλον μας.

Η μάχη είναι ατομική. Όλοι μας οφείλουμε να σκεφτούμε τα παιδιά μας, τις επιδιώξεις μας, την ευημερία. Ζούμε στον ευλογημένο τόπο της Θεσσαλίας, στο κέντρο της Ελλάδας, το οποίο πρόσφερε και προσφέρει ζωή, γη, καρπούς, αγαθά. Ο τόπος της Θεσσαλίας δεν έχει ανάγκη από ανέχεια. Ο τόπος της Θεσσαλίας έχει ανάγκη από μια πολιτική που θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε την παραγωγή μας, την εξέλιξη των υπηρεσιών μας, νέες θέσεις εργασίας για τα παιδιά μας, ώστε σταδιακά να παράγουμε κέρδος και να ζούμε σε κατάσταση ευτυχίας.

Δε θα επιτρέψουμε στο Σύριζα να μας γυρίσει σε εποχές κατοχής, αδιεξόδου και φτώχιας. Θέλουμε ελπίδα. Θέλουμε νίκη.

Όλοι μαζί με τη νίκη. Η ΝΔ θα κερδίσει με όλους μας στο πλευρό της.

Πρόεδρος ΝΟΔΕ Τρικάλων

Νίκος Μουζακιάρης