Δευτέρα 28.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Μάρδας ο άθλιος…

28.03.2016

Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες

ανάλογα με το “πουγκί” τους…

Οι δηλώσεις Μάρδα, στον Skai και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, για την ευνοϊκή μεταχείριση παραμονής σε πρόσφυγες που επενδύουν στη χώρα από 250.000 ευρώ, αναδεικνύουν ένα απολύτως απάνθρωπο, αποκρουστικό και κυνικό πολιτικό πρόσωπο της κυβέρνησης Τσίπρα, που ξεπερνάει κάθε όριο νεοφιλελεύθερης αγριότητας και αναλγησίας, αντιμετωπίζοντας τους πρόσφυγες ανάλογα με του ”πουγκί’ τους.

Ξέρουμε ότι η κυβέρνηση Τσίπρα, συνομολογώντας το τρίτο καταστροφικό μνημόνιο, άνοιξε το δρόμο της ενσωμάτωσης της στην πολιτική και κοινωνική βαρβαρότητα.

Πίστεψαν, όμως, κάποιοι ότι θα είχε κάποια ”κρατήματα” και κάποιες ”αναστολές”.

Δεν υπολόγισαν, όμως, αρκούντως αυτοί οι φίλοι/ες μας ότι η ”Αριστερά” που περνάει το ”ρουβίκωνα”, ακολουθεί μια πορεία εξευτελισμού και ξεπεσμού που δεν γνωρίζει όρια.

Οι φτωχοί και οι εξαθλιωμένοι πρόσφυγες, μαζί με τα ανήλικα παιδιά τους, τους γέρους και ανάπηρους, στα τάρταρα, στις ”δομές κράτησης” (φυλακές) και στις ανά την Ελλάδα Ειδομένες, ενώ οι πλούσιοι θα πρέπει, κατά τον Μάρδα   να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να γίνουν ”επενδυτές” στο ”προτεκτοράτο”, με αντάλλαγμα την ευνοϊκή μεταχείριση τους. Αυτό είναι το καινούργιο διεθνές δίκαιο, το οποίο συνδέεται με το βάθος της τσέπης!

Ο Δημ. Μάρδας και η κυβέρνηση Τσίπρα προσβάλλουν βάναυσα την ανθρωπιά του ελληνικού λαού, την ιστορία και τον πολιτισμό μας και εκθέτουν τη χώρα στη χλεύη όλων όσων διεθνώς επιδεικνύουν στον προσφυγικό κόσμο την αγωνιστική αλληλεγγύη τους.

ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ