Τρίτη 16.08.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

ΚΚΕ Τρικάλων: Δυναμική εκκίνηση για την ενίσχυση του Κόμματος

06.11.2018

Την περασμένη Πέμπτη 1 Νοέμβρη η μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης που προκήρυξε η ΚΕ του ΚΚΕ για τους μήνες Νοέμβρη και Δεκέμβρη. Πριν καν ολοκληρωθεί η πρώτη βδομάδα από την έναρξη το πλάνο της ΤΟ Τρικάλων του ΚΚΕ καλύπτεται ήδη κατά 33,5%.

Η έναρξη της Οικονομικής Εξόρμησης , που συνδυάζεται με διάφορες πρωτοβουλίες πολιτικού ανοίγματος έδειξε τις δυνατότητες που υπάρχουν για να ολοκληρωθεί με επιτυχία και αυτή η σημαντική μάχη για το Κόμμα.

Από την πρώτη κιόλας μέρα Μέλη και φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ συνεισέφεραν εισφορές, «κόκκινα μεροκάματα» και τα ποσά που συγκέντρωσαν απευθυνόμενοι εδώ και μέρες σε εργάτες, φτωχούς αυτοαπασχολούμενους, ανέργους, συνταξιούχους, νέους και νέες. Σε πρωτοπόρες Κομματικές Οργανώσεις Βάσης (ΚΟΒ) στα Τρίκαλα αναδεικνύονται των ΕΒΕ με 43%, των Εκπαιδευτικών με 40%, των Ιδιωτικών Υπαλλήλων με 39%.

Η σημασία της επιτυχίας της φετινής Οικονομικής Εξόρμησης είναι ακόμα μεγαλύτερη, δεδομένου ότι συμπίπτει με τον γιορτασμό για την ίδρυση του ΚΚΕ και τα 100 χρόνια ηρωικής Ιστορίας και πρωτοπόρας δράσης.

Γι’ αυτό οι Οργανώσεις βάζουν ακόμα πιο ψηλά τον πήχη, καλώντας την εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα και τα παιδιά τους να στηρίξουν και οικονομικά το ΚΚΕ, για να δυναμώσει το μοναδικό πολιτικό αντίβαρο στην κυβέρνηση και στα κόμματα που στηρίζουν το καπιταλιστικό σύστημα, το ΝΑΤΟ, την ΕΕ.

Η πολύτιμη πείρα και τα διδάγματα της 100χρονης Ιστορίας του ΚΚΕ είναι που μας εξοπλίζουν και μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στον ίδιο δρόμο.Σε όλη την πορεία του Κόμματός μας και κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, ο λαός στήριξε και στηρίζει από το υστέρημά του οικονομικά το ΚΚΕ.

Τα στελέχη, τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ ρίχνονται πλατιά στη μάχη για την επιτυχία της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης, για την ενίσχυση του ΚΚΕ, για να μπορεί να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τα καθήκοντα της οργάνωσης της πάλης του λαού και της νεολαίας, για την απόκρουση της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη συσπείρωση δυνάμεων για την ανατροπή της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, για την εργατική εξουσία.

Γι’ αυτό απευθυνόμαστε πλατιά στους εργαζόμενους, στους αυτοαπασχολούμενους, στη νεολαία των Τρικάλων , να δυναμώσουν το στήριγμά τους, το Κόμμα μας. Να ενισχύσουν την προσπάθεια να έχουμε επαρκή μέσα διεξαγωγής του πολιτικού και μαζικού αγώνα στα Τρίκαλα, μπροστά και σε μια χρονιά που θα διεξαχθούν πολλαπλές εκλογικές αναμετρήσεις: των Ευρωεκλογών, των Τοπικών και Περιφερειακών εκλογών, που θα γίνουν το Μάη του 2019, και τις βουλευτικές εκλογές, όποτε αυτές γίνουν μέχρι και τον επόμενο Οκτώβρη.

Τ.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ