Κυριακή 17.10.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Καταπέλτης κατά Παρθένη το ΚΚΕ

19.04.2018

Σχόλιο για την απαράδεκτη απόφαση της διοίκησης του ΓΝΤ για   απαγόρευση δημόσιων τοποθετήσεων σε θέματα του Νοσοκομείου χωρίς την έγκρισή της

Διοίκηση Νοσοκομείου Τρικάλων : Κάν’ το όπως και οι προηγούμενοι

          Τα βήματα των προηγούμενων διορισμένων-«φυτευτών» διοικητών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ακολουθεί πιστά και η νυν διοίκηση του νοσοκομείου Τρικάλων.

Σαν να μην έφταναν η υποστελέχωση, η υποχρηματοδότηση , η υπερεφημέρευση και υπερεργασία του προσωπικού, οι περικοπές μισθών , η γενίκευση των ελαστικών σχέσεων εργασίας, η συνεχής ομηρία και η διαρκής απειλή της απόλυσης (πχ καθαρίστριες , επικουρικοί)  ,   η λειτουργία των μονάδων υγείας με κριτήρια επιχείρησης ΑΕ,  ήρθε να προστεθεί και η εκστρατεία  φίμωσης κάθε φωνής που αντιστέκεται στην πολιτική  ισοπέδωσης των λαϊκών δικαιωμάτων  της  κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Τελευταίο  επεισόδιο στο σήριαλ του Νοσοκομείου η νεκρανάσταση της απαράδεκτης απόφασης – για απαγόρευση δημόσιων τοποθετήσεων σε θέματα του Νοσοκομείου χωρίς την έγκριση της διοίκησης- , ή οποία είχε παρθεί  το 2006 από τη τότε διοίκηση –επί κυβέρνησης  ΝΔ .

Φαίνεται πως ο διοικητής του ΓΝΤ αξιοποιεί κατάλληλα τις «παρακαταθήκες»  που του άφησε « το κατεστημένο του παρελθόντος»  , ενώ ζήλεψε και τα ¨έργο¨  αυταρχισμού που άφησαν οι υπουργοί της κυβέρνησής του , όπως η κατάργηση του απεργιακού δικαιώματος, το ξύλο και τα χημικά σε συνταξιούχους και  φοιτητές,  θέλοντας να πάρει λίγη  από τη δόξα τους . Αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ότι η αντιλαϊκή πολιτική πάει χέρι χέρι με το αυταρχισμό και την καταστολή.

Δεν υπάρχει χρόνος γι άλλες αυταπάτες ότι κάτι αλλάζει προς το καλύτερο από την κυβέρνηση και τους εντεταλμένους της. Είναι η ώρα  της οργάνωσης του αγώνα και της αντεπίθεσης . Δίνουμε το χέρι σε κάθε φωνή  που αντιστέκεται για να διεκδικήσουμε τις σύγχρονες ανάγκες μας.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Τ.Ε.  ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ