Πέμπτη 26.11.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Η εκπομπή ‘Από τόπο σε τόπο’ με τον Χρήστο Μυλωνά, στον Δήμο Μουζακίου.

15.07.2020 /

Στον ‘τόπο μας’, για γυρίσματα, θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες, η  εκπομπή ‘Από τόπο..σε τόπο’ της Τηλεόρασης της Βουλής,  που επιμελείται και παρουσιάζει, ο αγαπημένος Μουσικολόγος-Λαογράφος, Χρήστος Μυλωνάς, ύστερα από πρόσκληση, του Δημάρχου  Μουζακίου Φάνη Στάθη και του Προέδρου της Πανθεσσαλικής Στέγης, Στέφανου Κούτρα.

Η δημοφιλής εκπομπή, που μεταδίδεται ως γνωστόν, κάθε Κυριακήστις 12 το  μεσημέρι, με μεγάλη απήχηση σε Ελλάδα και σε Ομογένεια,  περιοδεύει ‘πόρτα-πόρτα’ και ‘χωριό-χωριό’, σε κάθε γωνιά της Χώρας μας,  αναδεικνύοντας την Πολιτιστική Κληρονομιά της Πατρίδας μας, στην γνήσια μορφή της και συγκεκριμένα, την Μουσική μας Παράδοση, τα αξιοθέατα,   τα ήθη και τα  έθιμα, την Ιστορία, την Λαογραφία και οτιδήποτε Παραδοσιακά Ελληνικό υπάρχει.

Κυρίως όμως, αναδεικνύει σε πρωταγωνιστές, όλους τους απλούς και ξεχωριστούς  ανθρώπους τηςΠεριφέρειας και αποτελεί το απόλυτο βήμα, για τους κατά τόπους Μουσικοχορευτικούς Συλλόγους, ερμηνευτές και Μουσικούς.

Η εκπομπή,  θα επισκεφτεί το Μαυρομμάτι, την γενέτειρα του Γεωργίου Καραϊσκάκη και παράλληλα, θ’ αναδείξει την Ιστορία της Περιοχής μας.