Δευτέρα 15.07.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Δύο νέες υποψηφιότητες για τον Κώστα Μαράβα

02.04.2019 /

Α) Η Σοφία Μπαλά του Ιωάννη, έδωσε τα χέρια και θα είναι υποψήφια για την διοίκηση της έδρας του Δήμου, της Πύλης, μέσα από το Τοπικό Συμβούλιο, με τον Κώστα Μαράβα και την Δημοτική παράταξη με τίτλο «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ». Η Σοφία Μπαλά είναι κόρη του συνταξιούχου Δημοτικού υπαλλήλου – οδηγού κ. Γιάννη Μπαλά. Το επάγγελμα της είναι Κοινωνιολόγος εκ του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετεκπαιδεύτηκε στην Μεγάλη Βρετανία (London, England)ως παιδαγωγός. Σήμερα είναι Εθελόντρια A’ Τάξης στο Περιφερειακό Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Τρικάλων, στον τομέα της Κοινωνικής Πρόνοιας. Διετέλεσε Γραμματέας στην Εφορεία Εθελοντών του Τμήματος της Κοινωνικής Πρόνοιας. Με έντονη προσωπικότητα, για πρώτη φορά κατέρχεται στον στίβο της τοπικής
πολιτικής σκηνής και στην κρίση των συγχωριανών της. Δηλώνει ότι: «…Αγαπώ τον τόπο μου, την Πύλη. Η πρόσκληση του Δημάρχου Πύλης κ. Κωνσταντίνου Μαράβα ήταν για μένα μία πρόκληση. Αισθάνομαι έτοιμη να προσφέρω. Σαν ενεργός πολίτης, σαν νέα επιστήμονας, έχοντας επίγνωση της σπουδαιότητας και της ευθύνης των καθηκόντων αυτού του δρόμου, δηλώνω παρούσα. Για να κάνουμε την Πύλη καλύτερη. Με νέες σκέψεις, με νέο σχεδιασμό, με στόχευση. Για να είναι η Πύλη, η πρωτεύουσα του Δήμου μας, πόλη για να σταματάς και όχι να προσπερνάς. Η ενασχόληση μου με τον εθελοντισμό στον Ερυθρό Σταυρό μου έμαθε ότι: «ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ». Η Δημοτική παράταξη με τον κ. Μαράβα ως επικεφαλής έχει ως έμβλημα το «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ».Με καλύπτει απόλυτα…».
Β) Ο Γεώργιος Αθανασίου Υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας.Είναι υιός του Ιωάννη Αθανασίου, που μένει μόνιμα στην Πύλη διατηρώντας κατάστημα εστίασης επί της Ε.Ο. Τρικάλων Άρτας. Ο ίδιος δηλώνει ότι θέλει να προσφέρει το καλύτερο για τον τόπο του, για τους νέους, για ένα ΑΥΡΙΟ με πρόσημο την ανάπτυξη. Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας, ικανοποιημένος για το γεγονός είπε ότι: «…Καλωσορίζω την Σοφία και τον Γιώργο στην μεγάλη Δημοτική μας παράταξη. Θα ήθελα το ταξίδι προς την «ΙΘΑΚΗ», στον δρόμο προς τις εκλογές του Μάη, να κρατήσει κι άλλο. Γιατί είναι τύχη να γνωρίζεις ανθρώπους σαν την Σοφία, σαν τον Γιώργο. Με νιότη, ενθουσιασμό, ορμή και φρέσκιες ιδέες. Χωρίς υστεροβουλίες και αστερίσκους. Το έχω ξαναπεί και θα το πω ξανά: Λένε οι συνυποψήφιοι μας, ότι: «Οι αξιοπρεπείς», «οι Άξιοι», «οι πτυχιούχοι» είναι προνόμιο μόνο για εκείνους. Όλοι οι άλλοι είναι «οι πρόθυμοι». Κάνουν λάθος. Ο Μάης είναι κοντά και ο κυρίαρχος δημότης μας με την ψήφο του θα ξεχωρίσει αυτούς που θέλει για διοίκηση και αυτούς που θέλει για Αντιπολίτευση. Σοφία – Γιώργο σας εύχομαι καλό αγώνα και καλή ΝΙΚΗ…».

[fbcomments]