Παρασκευή 12.04.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ο Κωνσταντίνος Τσέλιγκας με το συνδυασμό του Κώστα Μαράβα «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ»

13.08.2023 / / /

Ο Κωνσταντίνος Τσέλιγκας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

με το συνδυασμό του Κώστα Μαράβα «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ»

 

 

Αέρα ανανέωσης έρχεται να προσθέσει η υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Τσέλιγκα με την δημοτική παράταξη «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ».

Επέλεξα να δραστηριοποιηθώ επιχειρηματικά στον τόπο μου και θέλω να αποτελέσω ένα φωτεινό παράδειγμα νέου ανθρώπου που θα βρει μιμητές. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας στο απαιτητικό και επίπονο πρωτογενή τομέα, στη γεωργία και στην κτηνοτροφία, προσπαθώντας με γνώμονα την εμπειρία, το μεράκι και την επιμονή μου να εξελιχθώ και να μεγαλώσω επιχειρηματικά.

Μάλιστα προς την κατεύθυνση αυτή προτρέπω τους νέους να ακολουθήσουν το παράδειγμά μου, δείχνοντας εμπιστοσύνη στον τόπο μας.

Ο εξαιρετικός χαρακτήρας, η εργατικότητα και η ευγενική προσέγγιση, πιστεύω πως είναι από τα προσόντα που χρειάζεται να έχει κάποιος που θέλει να υπηρετήσει την τοπική αυτοδιοίκηση και να είναι χρήσιμος για το σύνολο.

Με αυτές τις σκέψεις καταθέτω τα σχέδια και το όραμά μου στην αποτελεσματική ομάδα του Κώστα Μαράβα.

Με στόχο και σκοπό τον αέρα της ανανέωσης και του νεανικού ενθουσιασμού που υπερίσχυσε από αυτόν της πείρας, ο πατέρας μου Ευάγγελος Τσέλιγκας αποχωρεί έναντι της δικής μου υποψηφιότητας.

[fbcomments]