Τρίτη 28.03.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ο Βασίλης Παφίλης η νέα υποψηφιότητα στο πλευρό του Κώστα Μαράβα

28.02.2023

Συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας με τον κ. Βασίλη Παφίλη
Μετά από  συζήτηση που περιστράφηκε στις Δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη του 2023 ο κ. Παφίλης έδωσε τα χέρια και έθεσε τις δικές του δυνάμεις στον συνδυασμό με τίτλο «Πρώτα ο Άνθρωπος».
Ο ίδιος δήλωσε ότι:
Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω επίσημα την υποψηφιότητα μου, στο χωριό μου Πιάλεια, με τον συνδυασμό του Κώστα Μαράβα “Πρώτα ο Άνθρωπος”. Είναι τιμή μου που δίνομαι τα χέρια να αγωνιστούμε μαζί για ένα καλύτερο αυτοδιοικητικό Δήμο, ώστε να προσφέρουμε τα μέγιστα που μπορεί ο καθένας, και ειδικά εγώ προσωπικά θα αγωνιστώ για το χωριό μου Πιάλεια, να προσφέρω τα μέγιστα με δίκαιο & αποτελεσματικό τρόπο.

Όσον αφορά με τον δήμαρχο Κώστα Μαράβα γνωριζόμαστε χρόνια τον ξέρω καλά είναι ένας επιτυχημένος και καταξιωμένος επαγγελματικά & σαν δήμαρχος γι’αυτό & έχω μεγάλη εμπιστοσύνη ότι θα συνεργαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εύχομαι με αλληλοσεβασμό σε όλους τους υποψηφίους έναν δίκαιο αγώνα . Ευχαριστώ τον Δήμαρχο & πιστεύω ότι θα έχουμε ένα δίκαιο Νικηφόρο αποτέλεσμα!!!

Ο Βασίλης Παφίλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πιάλεια όπου και διαμένει μόνιμα.
Είναι εκπαιδευτικός στο επάγγελμα. Παντρεμένος με την κ.Μαρία Ζαρίδα και είναι πατέρας δύο Παιδιών/
Επίσης είναι Γραμματέας στον σύλλογο Πεζοπορίας και Ορειβασίας Πιάλειας «Ο Ασκληπιός».

Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας, αφού τον καλοσώρισε δήλωσε ότι:
« Χαίρομαι για την απόφαση του Βασίλη να συμπορευτεί μαζί μου γιατί η καθημερινή στάση του στην ζωή αποτελεί  εγγύηση για τον συνδυασμό μου»
Του ευχήθηκα καλή δύναμη και καλή επιτυχία!!!

[fbcomments]