Τρίτη 25.02.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Αρπαγή των βοσκοτόπων εν μια νυκτί

14.04.2015

Επιστολή – πρόσκληση στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλη Αποστόλου και στον συντοπίτη Γενικό Γραμματέα κ. Δημήτρη Γελαλή απέστειλε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας κ. Νίκος Παλάσκας για να παραστούν στην έκτακτη σύσκεψη των κτηνοτρόφων που θα γίνει την Περιφέρεια Θεσσαλίας την Πέμπτη 16 Απριλίου στις 11.30 π.μ.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Παλάσκα προς τον κ. Αποστόλου:

«Κύριε Υπουργέ,

Με την παρούσα επιστολή σας γνωστοποιούμε για ακόμη μια φορά ότι η βόμβα που λέγεται βοσκοτόπια  είναι έτοιμη να εκραγεί.

Το περιθώριο των κτηνοτρόφων παραγωγών για να καταθέσουν τις δηλώσεις του ΟΣΔΕ είναι μέχρι 17 Απριλίου. Δυστυχώς όμως οι κτηνοτρόφοι δεν ξέρουν ακόμη τι βοσκότοπο να δηλώσουν λόγω της γνωστής σε όλους περίπτωση της ‘’αρπαγής των  βοσκοτόπων εν μια νυκτί ‘’ από τα ηλεκτρονικά συστήματα του ΟΠΕΚΕΠΕ

Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι το καθήκον σας αυτή την στιγμή είναι να δώσετε άμεση λύση, ειδάλλως εμάς τους κτηνοτρόφους μας περιμένουν μαύρες μέρες, γιατί χωρίς βοσκότοπο  τελειώνουν οι  επιδοτήσεις, η βιολογική κτηνοτροφία, οι σπάνιες φυλές και τέλος η ελληνική κτηνοτροφία στην χώρα μας.

Η παρουσία σας κρίνεται  άκρως απαραίτητη.»