Κυριακή 12.07.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ο ρατσισμός έχει μόνο ένα όνομα: Οικονομία!

24.03.2015

Του Χρήστου Κοντού

Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει αν ο Βαρουφάκης έδειξε το δάχτυλο στους Γερμανούς το 2012 ή όχι. Αν θίχτηκαν ή όχι τα Γερμανικά ΜΜΕ αλλά σίγουρα με νοιάζει πως η απάτη αυτή των Γερμανικών ΜΜΕ, γιατί αφορούσε ένα βίντεο του παρελθόντος που παρουσιάστηκε ως τωρινό, βρήκε τεράστια απήχηση στον Γερμανικό λαό. Έναν λαό που συνεχίζει να θεωρεί τον εαυτό του Αρια φυλή και αυτό δυστυχώς αποδεικνύεται καθημερινά όλο και πιο πολύ, όχι μόνο με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν το Ελληνικό ζήτημα, αλλά γενικότερα τους μετανάστες.

Προφανώς εμείς δεν είμαστε καλύτεροι. Προφανώς κι εμείς λόγω της ιστορίας μας νομίζουμε πως είμαστε ξεχωριστός και ευλογημένος λαός… με τους τόσους Ελληναράδες που κυκλοφορούν γύρω και που το ιδεολογικό τους σπέρμα, εδράζεται ακριβώς στην ίδια λογική των Γερμανών, μόνο που εμείς δεν αιματοκυλίσαμε δυο φορές την Ευρώπη.

Αυτό ακριβώς το σπέρμα… του ρατσισμού, βρίσκει όλο και περισσότερο έδαφος σε όλες τις χώρες κυρίως της Ευρώπης για έναν και μόνον λόγο: Την συσσώρευση του κεφαλαίου ανά τον πλανήτη σε λιγοστά χέρια, μέσα από την υπεραξία του παραγόμενου πλούτου και τα οποία χέρια δεν έχουν πλέον καν ονοματεπώνυμο.

Ετσι η συνεχώς αυξανόμενη φτώχια, όπως και αν αυτή ορίζεται σε κάθε κράτος της Γης, με την παράλληλη αύξηση του πληθυσμού οδηγεί, σε όλο και μεγαλύτερες μετακινήσεις πληθυσμών. Το αποτέλεσμα το βιώνουμε όλοι μας: Ορδές μεταναστών που για ένα κομμάτι ψωμί, αποτελούν τα καλύτερα εργατικά χέρια σε κάθε μορφή εργασιακής εκμετάλλευσης. Την ίδια στιγμή ο Ευρωπαίος εργαζόμενος χάνει συνεχώς κεκτημένα, ώσπου τελικά χάνει και την δουλειά του. Υπεύθυνος για όλα αυτά δεν είναι άλλος από τον μαύρο, τον μελαμψό, τον κίτρινο εργάτη που ήρθε να του πάρει την δουλειά… Αυτόν υποδεικνύουν οι πολιτικοί, αυτόν δείχνουν τα ΜΜΕ και αυτός είναι ο υπεύθυνος, αφού εμείς οι ίδιοι δεν θέλουμε να δούμε την πραγματική αλήθεια.