Σάββατο 21.09.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Παρέμβαση Ντάκου και Ζάχου για τις ζημιές στην Πιαλεία

11.05.2019 /

Στις 26 Μαΐου 2019, ημερομηνία διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών, συμπληρώνονται ακριβώς 15 μήνες από την ημέρα της καταστροφής λόγω κατολισθητικών φαινομένων που προκάλεσαν οι έντονες και συνεχείς βροχοπτώσεις στην Πιαλεία στη θέση «Αλπίνα», με αποτέλεσμα να εκκενωθούν τρεις οικίες λόγω πλήρους καταστροφής και να απομακρυνθούν οι ιδιοκτήτες των οικιών. Να διευκρινίσουμε πως και οι παρακείμενες οικίες κινδυνεύουν να έχουν την ίδια τύχη λόγω καθίζησης τους εδάφους της περιοχής.

Μέχρι σήμερα, δεν έχουμε καμία απολύτως ενημέρωση από πλευράς του Δήμου Πύλης για την εξέλιξη του θέματος. Παρά τις σχετικές διαβεβαιώσειςτου Δήμου Πύλης προς τους πληγέντες, δεν έχουν δρομολογηθεί οι απαραίτητες διαδικασίες και οι υποσχέσεις τους για γρήγορη αποκατάσταση έχουν πέσει στο κενό.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα που είναι μείζονος σημασίας, καθώς και πολλά άλυτα θέματα που ταλανίζουν τον τόπο μας και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Πύλης, μας ώθησαν να ασχοληθούμε ενεργά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και συμπορευθούμε με τον συνδυασμό «Πύλης Όραμα» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Πύλης Θεόδωρο Χήρα.

Ως ενεργοί και υπεύθυνοι πολίτες δηλώνουμε «παρών» στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου και ζητούμε την ανταπόκριση των συνδημοτών μας, ώστε να διεκδικήσουμε περισσότερα και να συμβάλλουμε αποφασιστικά στο όραμα που έχουμε για τον τόπο που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και ζούμε.

 

Με τιμή,

Ντάκος Βασίλειος του Κωνσταντίνου

Ζάχος Ευθύμιος του Κωνσταντίνου

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στη Δ.Ε. Πιαλείων

με τον συνδυασμό «Πύλης Όραμα» με επικεφαλής

τον υποψήφιο Δήμαρχο Πύλης Θεόδωρο Χήρα