Τετάρτη 29.01.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Απογραφή του ζωικού κεφαλαίου για την Εξισωτική Αποζημίωση

06.11.2015

Η ΕΝΩΣΗ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ενημερώνει τους κτηνοτρόφους του Νομού, σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ότι :

Προκειμένου να καταβληθεί η προκαταβολή της Εξισωτικής Αποζημίωσης του έτους εφαρμογής 2015, είναι απαραίτητο να ολοκληρωθεί η απογραφή του ζωικού κεφαλαίου αιγοπροβάτων της εκμετάλλευσης των κτηνοτρόφων στην Κτηνοτροφική Βάση Δεδομένων (ΚΒΔ) στις ακόλουθες ημερομηνίες, ανάλογα με τον τρόπο επιλογής της απογραφής.

  • Όσοι κτηνοτρόφοι επιλέξουν να απογράψουν το ζωικό κεφάλαιο αιγοπροβάτων της εκμετάλλευσής τους ηλεκτρονικά μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης http://eservices.minagric.gr, πρέπει να ολοκληρώσουν τη διαδικασία μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου 2015.
  • Όσοι κτηνοτρόφοι επιλέξουν να απογράψουν το ζωικό κεφάλαιο αιγοπροβάτων της εκμετάλλευσής τους μέσω της οικείας κτηνιατρικής αρχής, πρέπει να προσέλθουν σε αυτή έως τις 27 Νοεμβρίου 2015, ώστε οι αρμόδιες υπηρεσίες να ολοκληρώσουν την καταχώρηση στην ΚΒΔ έως τις 11 Δεκεμβρίου 2015.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ΕΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (ΚΕΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ) στο 6ο χιλιόμετρο Τρικάλων – Λάρισας, στο  Μεγαλοχώρι ή στο τηλέφωνο: 24310-56513.