Δευτέρα 28.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Αιχμές Ζωής… κατά Σάκη… για πολλαπλή αποκατάστασή του

09.03.2016

Καταπέλτης κατά του Τσίπρα ήταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην εκπομπή «Ιστορίες» στον ΣΚΑΪ μιλώντας στον Αλέξη Παπαχελά.

Όμως αυτό το οποίο έχει και τοπικό ενδιαφέρον είναι τα όσα είπε για την περίοδο της προεδρίας της και την πρόταση μομφής που είχαν σκοπό να καταθέσουν κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας χαρακτηριστικά τον Σάκη Παπαδόπουλο: «Ηταν η περίοδος που οργίαζαν οι φημολογίες περί πρότασης μομφής εναντίον μου και είχαν σπεύσει και κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, θυμάμαι έναν χαρακτηριστικά τον κ. Παπαδόπουλο που απεκαταστάθει πολλαπλώς εν συνεχεία, να δηλώνει έτοιμος να υπογράψει πρόταση μομφής κατά της Προέδρου της Βουλής»

Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως το κλίμα στο Μέγαρο Μαξίμου λίγο μετά την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος ήταν «πένθιμο» και επιβεβαίωσε πως θα προχωρήσει στη δημιουργία κόμματος.

Σε σχετική ερώτηση για το εάν πιστεύει πως ο Αλέξης Τσίπρας είχε προχωρήσει σε κάποιου είδους συμφωνία με τους δανειστές πριν από τις εκλογές η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν κάθετη σημειώνοντας: «Δεν το υποθέτω ως θεωρία. Είμαι απολύτως πεπεισμένη ότι ο κ. Τσίπρας, ενδεχομένως και πριν τις εκλογές είχε συμφωνήσει με τους δανειστές». Κλείνοντας τη συνέντευξή της η κυρία Κωνσταντοπούλου ουσιαστικά επιβεβαίωσε πως θα προχωρήσει στη δημιουργία κόμματος σημειώνοντας «σήμερα είμαι ήδη αντίπαλος του κ. Τσίπρα. βεβαίως θα πάρω πρωτοβουλίες και σε επίπεδο πολιτικού οργανισμού και σε επίπεδο κόμματος και βεβαίως θα κάνω όλα εκείνα που επιβάλλονται προκειμένου να ανατραπεί αυτό το καθεστώς».