Παρασκευή 12.04.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 07.06.2023: Καλή στιγμή για να προσαρμόσετε τις σκέψεις σας στους στόχους σας

07.06.2023 /

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Υδροχόου στις 12μμ οπότε καλό θα είναι να προγραμματίσετε σημαντικές δράσεις από εκείνη την ώρα και μετά. Καλή ημέρα για να προσαρμόσετε παραγωγικά τις σκέψεις σας στους στόχους σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Ταύρους, ένα επαγγελματικό ζήτημα που σχετίζεται άμεσα με την ασφάλεια που θέλετε να νιώθετε είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο μπορεί να προκύψει αυτές τις ημέρες. Η εύνοια υπάρχει ώστε να οδηγηθείτε με ασφάλεια σε συμφέρουσες κινήσεις και δράσεις για το άμεσο μέλλον.

Για τους Διδύμους, ευνοική ημέρα μετά το μεσημέρι για εσάς γιαυτό δώστε τη δυναμική σας μόνο σε ότι αξίζει και έχει την δυναμική να προχωρήσει παραγωγικά. Εξετάστε τα δεδομένα και εκφράστε με θάρρος τις ικανότητές σας μέσα από δικά σας δημιουργήματα και εγχειρήματα που έχετε δώσει ενέργεια το τελευταίο διάστημα.

Για τους Καρκίνους, μπορεί κάποια προσωπικά ζητήματα να ζητούν χρόνο από το πρόγραμμά σας ωστόσο η δυναμική της ημέρας από το μεσημέρι και μετά είναι ευνοική για να προχωρήσετε. Σταθείτε σε αντικειμενικά κριτήρια και δεδομένα με ευελιξία.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη απέναντί από τον Ήλιο σας σήμερα μετά το μεσημέρι φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν κυρίως σχέσεις και συνεργασίες. Είναι μια καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες έχουν αντικειμενικό χαρακτήρα αρκεί να κινηθείτε με συλλογικά κίνητρα παρά για κάτι που αφορά προσωπικά μόνο εσάς.

Για τους Παρθένους, μια κατάσταση μέσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες ή/και την εργασία σας ενδέχεται σήμερα μετά το μεσημέρι να προχωρήσει ένα βήμα μπροστά. Μείνετε σε μια κατεύθυνση που έχει ελευθερία λόγου και χροιά συνεργασίας. Η ευελιξία σας συνδυαστικά με μια διπλωματική στάση θα φέρουν το αποτέλεσμα που προσδοκάτε.

Για τους Ζυγούς, ευνοική η σημερινή ημέρα μετά το μεσημέρι για να κινηθείτε προς μια κατεύθυνση της επιλογής σας, ακόμη και αν υπάρξουν κάποια εμπόδια ή δυσκολίες στο δρόμο σας. Οι εμπνεύσεις σας είναι δυνατές και υποστηρικτικές σε ότι έχει συλλογικό χαρακτήρα και γενικότερο όφελος για το ευρύ κοινό.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα τίποτα δεν θα είναι δύσκολο για εσάς μιας και οι πλανητικές δυναμικές σας ευνοούν ακόμη και εν μέσω δυσκολιών. Μετά το μεσημέρι η αντικειμενική σας ματιά συνδυαστικά με την ευελιξία που χρειάζεται να έχετε θα σας βοηθήσουν να δείτε τα πράγματα ακριβώς ως έχουν και να κινηθείτε κατά βούληση. Εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας.

Για τους Τοξότες, σήμερα ενδέχεται να προκύψουν συζητήσεις με ανθρώπους που έχετε στην καρδιά σας ή που βρίσκονται στο οικείο περιβάλλον σας. Ενεργειακά η ημέρα μετά το μεσημέρι προσφέρει αρκετές επιλογές ώστε να βρεθούν λύσεις σε ζητήματα που προκύπτουν ή να γίνουν συζητήσεις οι οποίες θα σας βοηθήσουν να κάνετε ένα βήμα μπροστά.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα, παρόλο τις δυσκολίες, μετά το μεσημέρι θα μπορέσετε να βρείτε άκρη σε ζητήματα που σας απασχολούν, ειδικά σε θέματα αξιών είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Κρατήστε διαλλακτική στάση και μιλήστε για αυτό που σας απασχολεί ή αυτό που έχετε να προτείνετε.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα μετά το μεσημέρι φέρνει αέρα ανανέωσης σε προσωπικά ζητήματα και διευκολύνει τις επαφές σας με τον κόσμο γύρω σας. Δώστε χώρο και ενέργεια σε κάτι το οποίο ασχολείστε αυτή τη στιγμή και μπορεί να αναπτυχθεί φέρνοντας απολαβές.

Για τους Ιχθύες, οι σκέψεις που κάνετε σήμερα ειδικά μετά το μεσημέρι συνδυαστικά με την διαίσθησή σας θα λειτουργήσουν ευνοϊκά σε ζητήματα που σας απασχολούν αυτή την περίοδο. Πάρτε το χρόνο σας και σεβαστείτε τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες

[fbcomments]