Τετάρτη 19.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Παρεμβάσεις Μιχαλάκη σε ζημιές από το πρόσφατο κύμα κακοκαιρίας

11.01.2016

Άμεση λύση και αποκατάσταση των ζημιών, που σημειώθηκαν από το πρόσφατο κύμα κακοκαιρίας του περασμένου σαββατοκύριακου, δόθηκε άμεσα από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, μετά τις κατευθύνσεις του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη.

Ο κ. Μιχαλάκης την Δευτέρα 11-01-2016 επισκέφθηκε τους οδικούς άξονες, από 3 Ποτάμια προς Γέφυρα Αλεξίου όπου στο ύψος της Μηλιάς σημειώθηκε πτώση βράχου, όπως κάτι ανάλογο σημειώθηκε και στον κεντρικό άξονα από Μοσχόφυτο προς Πολυνέρι. Αμέσως κινητοποιήθηκαν μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων τα οποία με τις οδηγίες του κ. Αντιπεριφερειάρχη καθάρισαν τους δρόμους από τους αποκολλημένους βράχους και η κυκλοφορία των οχημάτων αποκαταστάθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Σε δηλώσεις του ο κ. Μιχαλάκης ανέφερε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων παρεμβαίνει άμεσα όπου υπάρχει ανάγκη. «Με σωστό σχεδιασμό και συντονισμό και σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό δίνουμε λύσεις ειδικά όταν οι καιρικές είναι άσχημες και κινδυνεύουν περιουσίες και ανθρώπινες ζωές».