Τετάρτη 30.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Υποψηφιότητα Μιχάλη Μπαγιώτη για την ΝΟΔΕ Τρικάλων

23.03.2016

Φίλες και φίλοι

Με την παρούσα δήλωση θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση των μελών και ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, ως Υποψήφιος Πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) Τρικάλων.

Καταθέτω την υποψηφιότητά μου έπειτα από πολύ σκέψη και συζητήσεις, τόσο με στελέχη της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξής μας, όσο και με απλούς πολίτες, στο βλέμμα των οποίων διέκρινα τη δίψα για κάτι νέο και δημιουργικό, για μια πρόταση ανανέωσης και προοπτικής. Η Νέα Δημοκρατία, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρόεδρο, έρχεται να καταθέσει μια ολοκληρωμένη πρόταση για δημιουργική ανανέωση και διεύρυνση ώστε σύντομα οπότε και θα κληθεί να αναλάβει τις τύχες της χώρας να είναι πανέτοιμη. Έτοιμη ώστε να  δώσει αξιόπιστη εναλλακτική λύση διακυβέρνησης στη χώρα και διέξοδο στα προβλήματα που η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. έχει συσσωρεύσει.

Σ’ αυτή τη νέα προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Οφείλουμε να αφήσουμε στην άκρη τις όποιες μικρές ή ακόμη και προσωπικές μας διαφορές και ενωμένοι να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα. Σέβομαι και τιμώ τους πάντες νυν και πρώην βουλευτές και υπουργούς, αυτοδιοκητικά και κομματικά στελέχη μας που επί χρόνια δίνουν αγώνα για την παράταξή μας. Ζητώ συστράτευση για να πετύχουμε. Όλοι μαζί μπορούμε.

Με τιμή

Μιχάλης Μπαγιώτης

Αντιδήμαρχος Φαρκαδόνας-Υποψήφιος Πρόεδρος ΝΟΔΕ.