Παρασκευή 14.08.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Πίτα με… απολογισμό στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων

30.01.2017

Με αναφορές στις δυσκολίες που έχει επιφέρει η οικονομική κρίση σε όλους τους τομείς και με την ευχή η νέα χρόνια να είναι πιο εύκολη, όσο δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις, χθες η Διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα στο χώρο του art Gallery Hotel.

Το παρόν έδωσαν τοπικοί και πολιτικοί φορείς, καθώς και οι εργαζόμενοι του μεταφορικού φορέα, όπου άφησαν για λίγο την μετακίνηση των πολιτών και είχαν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά με τους συναδέλφους τους.

Καθημερινή πάλη

“Η εκδήλωση αυτής της εταιρείας, μας δίνει την αφορμή να αναλογιστούμε τι προσπαθήσαμε και τι καταφέραμε ως εταιρεία στη χρονιά που έφυγε, αλλά και την ευκαιρία να σκεφτούμε τι θέλουμε και τι μπορούμε να πετύχουμε στη νέα χρονιά” ανέφερε στον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων κ. Βασίλης Τζατζάκης.

Όπως είπε “δυστυχώς τα τελευταία χρόνια το οικονομικό περιβάλλον είναι αρκετά δυσμενές και αυτό δεν είναι απλά μια κουβέντα, αλλά μια καθημερινή πάλη για όλες τις επιχειρήσεις μικρές και μεγάλες. Η παρατεταμένη ύφεση, η μείωση του τζίρου, η έλλειψη ρευστότητας, η υπερφορολόγηση οδηγούν σε ασφυξία. Προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως Υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων. Παρά όμως τα προβλήματα συνεχίζουμε να λειτουργούμε και να απασχολούμε περισσότερα από 150 άτομα, να εκτελούμε το έργο μας με αξιοπιστία και να είμαστε εντάξει σε όλες τις υποχρεώσεις μας ως εταιρεία”.

Στη συνέχεια, ο κ. Τζατζάκης πρόσθεσε ότι το 2017 είναι μια νέα χρόνια που κουβαλά όμως τα προβλήματα των προηγούμενων. “Η κατάσταση δε βελτιώνεται, αλλά μάλλον δείχνει πιο αβέβαιη και πιο δύσκολη. Για μας ως Υπεραστικό ΚΤΕΛ η συνέχεια της οικονομικής στενότητας του πολίτη περιορίζει τις μετακινήσεις τους, η αύξηση του κόστους πετρελαίου κίνησης, οι νέες ασφαλιστικές εισφορές και η υψηλή φορολογία κάνουν το έργο μας πιο δύσκολο”.

Καταλήγοντας, δεν παρέλειψε να ζητήσει την υποστήριξη και τη συνεργασία της πολιτείας στο οικονομικό και κοινωνικό έργο που υλοποιεί ο μεταφορικός φορέας.

Ε.Κ.