Τετάρτη 30.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του ΚΔΑΠ Μουζακίου σε Μουζάκι και Αγναντερό

28.12.2017 /

Το ΚΔΑΠ Μουζακίου πραγματοποίησε μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μουζακίου.
Η γιορτή περιελάμβανε ένα θεατρικό έργο με τίτλο «Η μάχη του ζαχαροπλαστείου» όπου πρωταγωνιστές ήταν οι μικροί μαθητές που ανήκουν στη θεατρική ομάδα του ΚΔΑΠ. Μια υπέροχη παράσταση, με πολύ εντυπωσιακά σκηνικά και φωτισμό, όπου οι μικροί ήρωες ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και εξέπληξαν ευχάριστα το κοινό με την υποκριτική τους ερμηνεία. Με την παράσταση αυτή τα παιδιά, εκτός του ότι μας έβαλαν στο πνεύμα των Χριστουγέννων, πέρασαν και κοινωνικά μηνύματα για την ομόνοια των ανθρώπων, τη συνεργασία και το κακό που προκαλούν οι διαμάχες μεταξύ μας .
Στη συνέχεια ακούστηκαν κάλαντα από τη χορωδία του μουσικού τμήματος , ενώ τα παιδιά του τμήματος της ζωγραφικής κατασκεύασαν όμορφες κάρτες και στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Σεκάθε κάρτα όμως αναγράφονταν και ένα δώρο όπου τα μοίρασε στο τέλος ο Άγιος Βασίλης σε όλα τα παιδιά!
Ανάλογη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και στο Αγναντερό στο χώρο του ΚΔΑΠ,όπου και εκεί οι μικροί μας φίλοι μας έκαναν να χαρούμε και να μας ευχηθούνε καλές γιορτές!
Τόσο ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Κωτσός όσο και η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Φανή Τσιρογιάννη, αφού συνεχάρηκαν τους μικρούς μας φίλους για το ταλέντο τους και τους καθηγητές για την αξιέπαινη δουλειά τους και την όμορφη γιορτή που παρουσίασαν, ευχήθηκαν σε όλους καλά Χριστούγεννα και ο καινούργιος χρόνος να φέρει όλα όσα προσδοκεί ο καθένας!