Κυριακή 03.12.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Μεγάλη συναυλία της «Χορωδίας Τρικάλων» σε συνεργασία με τα μουσικά σύνολα του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα»

16.06.2017 /

Αύριο, Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 και ώρα 9.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ «ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΩΣΑΪΚΟ» που διοργανώνει η «Χορωδία Τρικάλων» (καλ/χνική δ/νση: Αναστασία Κασιώλα) στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων.  Τη γενική καλλιτεχνική διεύθυνση της συναυλίας έχει η μαέστρος Αναστασία Κασιώλα, ενώ τη μουσική διεύθυνση οι μαέστροι Μαρκέλλα Τσούβα και Βασιλική Τσούβα.

Επί σκηνής, τρικαλινοί μουσικοί, χορωδοί και προσκεκλημένοι καλλιτέχνες-συνεργάτες της «Χορωδίας Τρικάλων» θα ερμηνεύσουν ένα μοναδικό ρεπερτόριο, συμπράττοντας καλλιτεχνικά με τη «Συμφωνική Ορχήστρα Τρικάλων», τη Χορωδία Δωματίου «Kasiola Voices», την «Παιδική Συμφωνιέττα Τρικάλων», τη «Χορωδία Νέων» και την «Παιδική Χορωδία» του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα».

Και φέτος,η θερμή ανταπόκριση του τρικαλινού και μη κοινού, από την πρώτη ημέρα διάθεσης των δωρεάν προσκλήσεων εισόδου στη γραμματεία του Σωματείου μας, αποδεικνύει την αναγνώριση της καλλιτεχνικής προσφοράς της «Χορωδίας Τρικάλων» και της μαέστρου Αναστασίας Κασιώλα.

Όπως επισημάνθηκε και σε προηγούμενα δελτία τύπου, η Είσοδος είναι Ελεύθερη για το κοινό (δεν επιτρέπεται σε παιδιά κάτω των 7 ετών), με ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ την προσκόμιση της δωρεάν πρόσκλησης, η οποία ισχύει για ένα άτομο, προσκομίζεται υποχρεωτικά στην είσοδο και δεν αντιστοιχεί σε αριθμημένη θέση.

Η χωρητικότητα του Πνευματικού Κέντρου Τρικάλων, δυστυχώς αποδείχθηκε για μια ακόμα φορά πολύ μικρή για να καλύψει το ενδιαφέρον του πολυπληθούς κοινού για τη μεγάλη συναυλία «Μουσικό Μωσαϊκό», και ως εκ τούτου υποσχόμεθα, ότι η «Χορωδία Τρικάλων» θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για επανάληψη της συναυλίας στο άμεσο μέλλον.

 

Από το Δ.Σ. της «Χορωδίας Τρικάλων»

[fbcomments]