Δευτέρα 20.01.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

«Τραγουδάμε την Ελλάδα» από την Χορωδία Τρικάλων

27.04.2015

Μια μουσική πανδαισία, ένα μουσικό υπερθέαμα, είδαν και άκουσαν εκατοντάδες Τρικαλινοί φιλόμουσοι, που γέμισαν ασφυκτικά το βράδυ του Σαββάτου την αίθουσα του Πνευματικού κέντρου Τρικάλων.

Η Χορωδία Τρικάλων με την καλλιτεχνική δ/νση της κ. Αναστασίας Κασιώλα παρουσίασε στο Τρικαλινό κοινό την μεγάλη συναυλία με τίτλο «Τραγουδάμε την Ελλάδα», συμπράττοντας καλλιτεχνικά με την Συμφωνική Ορχήστρα Τρικάλων, τη Χορωδία Δωματίου «KASIOLA VOICES», την Παιδική Συμφωνιέττα Τρικάλων, την Παιδική Χορωδία του Εργαστηρίου Φωνητικής Αγωγής & Έκφρασης και τη Χορωδία Νέων του Ωδείου Τρικάλων «Αναστασία Κασιώλα», αποδίδοντας κλασσικά Ελληνικά τραγούδια, εξ’ ου και ο τίτλος της εκδήλωσης.

Το μουσικό αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό και εντυπωσίασε όλους. Είναι άλλωστε αποδεδειγμένη και πανελλήνια γνωστή η καλλιτεχνική αξία της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ και της μαέστρου της κ. Αναστασίας Κασιώλα.

Την μουσική δ/νση της συναυλίας είχαν η Μαρκέλλα και η Βασιλική Τσούβα και την γενική καλλιτεχνική δ/νση η Αναστασία Κασιώλα.

Δημήτρης Παδιός