Κυριακή 14.08.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Χωρίς εφημερίες για 10-12 μέρες το μήνα το Κ.Υ. Μουζακίου

30.06.2016

Ο Δήμαρχος κ. Κωτσός ζήτησε την παρέμβαση της Βουλευτή

κ. Βράντζα προκειμένου να μη μετακινηθούν 3 γιατροί

 

To θέμα της μετακίνησης τριών γιατρών από το Κέντρο Υγείας Μουζακίου στο Νοσοκομείο Καρδίτσας έθεσε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός στην επικοινωνία που είχε με την τοπική Βουλευτή κ. Βράντζα ζητώντας την παρέμβασή της προς τον υπεύθυνο της ΥΠΕ Θεσσαλίας

Ο κ. Κωτσός σημείωσε στην κ. Βράντζα πως με τη μετακίνηση των τριών γιατρών θα δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας, ενώ μεγάλο θα είναι το πρόβλημα και στη Δημοτική Ενότητα Παμίσου καθώς μετακινείται και η μοναδική γιατρός του Αγροτικού Ιατρείου Αγναντερού. Όσον αφορά τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Μουζακίου η απομάκρυνση των τριών γιατρών θα δημιουργήσει μείζον ζήτημα κάλυψης των εφημεριών καθώς για 10-12 ημέρες το μήνα δεν θα υπάρχουν εφημερίες.

Η κ. Βράντζα ανέλαβε την πρωτοβουλία να επικοινωνήσει με τον Διοικητή της ΥΠΕ Θεσσαλίας κ. Αντωνίου προκειμένου να επιληφθεί του θέματος. Παράλληλα ενημέρωσε τον κ. Κωτσό πως λύθηκε το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί στο πρόσφατο παρελθόν με τη μετακίνηση της μοναδικής ακτινολόγου του Κ.Υ, Μουζακίου ξανά στο Νοσοκομείο Καρδίτσας και πλέον αυτή έχει επιστρέψει στο Μουζάκι.

Τέλος ένα θέμα που συζήτησαν ο Δήμαρχος κ. Κωτσός και η κ. Βράντζα ήταν το θέμα της άμεσης καταγραφής των ζημιών των καλλιεργειών από την πρόσφατη χαλαζόπτωση και της έγκαιρης αποζημίωσης των πληγέντων αγροτών.

«Μέσα από την άριστη συνεργασία που έχουμε με τη Βουλευτή κ. Βράντζα είναι γεγονός ότι προωθούμε και επιλύουμε μία σειρά από ζητήματα που αφορούν την περιοχή μας. Εξάλλου η δύσκολη περίοδος που διανύει η Ελλάδα και η Κοινωνία μας επιβάλλουν συνεργασίες και συνέργειες σ’ όλα τα επίπεδα προκειμένου να έχουμε τις πλέον ανώδυνες συνέπειες τόσο από την κρίση, όσο και από τα δύσκολα και έντονα καιρικά φαινόμενα που μονίμως πλήττουν την περιοχή μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός