Σάββατο 26.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Xιονοστιβάδα στη Βασιλίτσα καταπλάκωσε παρέα – Σε κρίσιμη κατάσταση 30χρονος

29.12.2017 /

Μάχη για την ζωή του δίνει ο άτυχος σκιέρ. Πώς συνέβη το ατύχημα.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο των Γρεβενών 30χρονος άντρας, από την Αθήνα, ο οποίος μαζί με την παρέα του καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, την ώρα που έκαναν snowboard.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia.gr ο άτυχος άντρας χτύπησε σε δέντρο, παρασυρόμενος από τη χιονοστιβάδα και ανασύρθηκε, από το προσωπικό του χιονοδρομικού κέντρου, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Σημειώνεται ότι το Χιονοδρομικό Κέντρο είναι κλειστό σήμερα, ωστόσο γίνονταν προετοιμασίες για να ανοίξει αύριο Σάββατο η πίστα, καθώς το βράδυ της Πέμπτης και την Παρασκευή το πρωί υπήρχε χιονόπτωση στην περιοχή, όπου επικρατεί ομίχλη.

Οι γιατροί στο Νοσοκομείο Γρεβενών κάνουν λόγο για κρίσιμη κατάσταση του 30χρονου. Τα υπόλοιπα μέλη της παρέας είναι καλά στην υγεία τους.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να τονιστεί ότι σπανίως παρατηρούνται χιονοστιβάδες στο Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας.

Μάχη για την ζωή του δίνει ο 30χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες του grevenamedia.gr, η παρέα των πέντε σκιέρ έκανε σκι εκτός πίστας, στην κορυφή «Γαλανή», της Βασιλιτσας. Ένας εκ των πέντε παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα και χτύπησε πάνω σε ένα πεύκο.Οι φίλοι του όταν διαπίστωσαν οτι χάθηκε ο άτυχος νέος, ειδοποίησαν αμέσως το προσωπικό του χιονοδρομικού κέντρου Βασιλιτσας, οι οποίοι αφού τον εντόπισαν μετέφεραν στο σαλέ τον άτυχο σκιέρ και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του grevenamedia αυτή την ώρα οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Οι πιθανότητες που δίνουν για την παραμονή του στη ζωή είναι μοιρασμένες.

Ant1news.gr

Nεότερα:
Έκτακτο: Νεκρός ο 30χρονος που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα στη Βασιλίτσα

Δεν τα κατάφερε, τελικά, να κρατηθεί στη ζωή ο άτυχος 30χρονος ο οποίος καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα και στη συνέχεια έπεσε επάνω σε δέντρο, στο Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας Γρεβενών.

Επί δυο ώρες οι γιατροί στο Νοσοκομείο κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες ανάνηψης, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα, καθώς ο νεαρός άντρας που έκανε snowboard με τους φίλους του είχε ήδη μεταφερθεί χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Πηγή: Kozanimedia

Σημειώνεται ότι το Χιονοδρομικό Κέντρο είναι κλειστό σήμερα, ωστόσο γίνονταν προετοιμασίες για να ανοίξει αύριο Σάββατο η πίστα, καθώς το βράδυ της Πέμπτης και την Παρασκευή το πρωί υπήρχε χιονόπτωση στην περιοχή, όπου επικρατεί ομίχλη.