Δευτέρα 17.06.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Θεσσαλονίκη: Ξέχασε το… φίδι μέσα στο λεωφορείο, πανικός στους επιβάτες του ΚΤΕΛ Φλώρινας

12.06.2023 /

Φίδι, που σύμφωνα με μαρτυρίες άνηκε σε επιβάτιδα από… προηγούμενο δρομολόγιο, απομάκρυναν πυροσβέστες από λεωφορείο του ΚΤΕΛ Φλώρινας.
Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στο Σταθμό Μακεδονία των υπεραστικών λεωφορείων ΚΤΕΛ, στην οδό Γιαννιτσών, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thestival.gr, μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Φλώρινας εντοπίστηκε ένα φίδι. Η παρουσία του φιδιού έγινε αντιληπτή στη διάρκεια του δρομολογίου Θεσσαλονίκη – Φλώρινα.

Στη θέα του φιδιού οι επιβάτες πανικοβλήθηκαν και ο οδηγός αναγκάστηκε να επιστρέψει στον Σταθμό Μακεδονία.

Όσο για το πώς βρέθηκε το φίδι στο λεωφορείο, λίγες ώρες νωρίτερα το συγκεκριμένο λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο Φλώρινα – Θεσσαλονίκη.

Μία από τις επιβάτιδες κουβαλούσε μαζί της το κατοικίδιό της, ένα κοραλόφιδο. Όταν το λεωφορείο έφτασε στη Θεσσαλονίκη, η γυναίκα αποβιβάστηκε χωρίς να πάρει μαζί της το φίδι της.

Καθώς το λεωφορείο ξεκίνησε το δρομολόγιο προς τη Φλώρινα, οι επιβάτες του συνειδητοποίησαν ότι μαζί τους ταξιδεύει ένα ερπετό. Το όχημα επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική.

Οι επιβάτες κατέβηκαν από το λεωφορείο και οι πυροσβέστες παρέμειναν εκεί μέχρι να φτάσει η ιδιοκτήτρια του κοραλόφιδου. Η περιπέτεια των επιβατών είχε… αίσιο τέλος και η γυναίκα έσμιξε ξανά με το αγαπημένο της ερπετό.

DNews

[fbcomments]