Κυριακή 21.04.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ξέσπασε ο πατέρας που παρέσυρε με το αγροτικό το 2,5 ετών κοριτσάκι του – «Παιδί μου τι σου έκανα, είσαι η ζωή μου όλη»

17.05.2023 /

«Έκανα πίσω για να βγω από την αυλή. Δεν κατάλαβα ότι βρίσκονταν έξω»
Ξέσπασε ο πατέρας που παρέσυρε με το αγροτικό το 2,5 ετών κοριτσάκι του. «Παιδί μου τι σου έκανα, είσαι η ζωή μου όλη» 

Συγκλονίζει ο πατέρας από τα Χανιά που παρέσυρε κατά λάθος με το αγροτικό το 2,5 ετών κοριτσάκι του, με τον ίδιο να ξεσπάσει το νοσοκομείο, φωνάζοντας «παιδί μου τι σου έκανα, είσαι η ζωή μου όλη».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Tlive», ο πατέρας έφτασε στο νοσοκομείο υποβασταζόμενος από συγγενείς, ενώ νωρίτερα στους αστυνομικούς ανέφερε πως επρόκειτο για ατύχημα.

«Έκανα πίσω με το αυτοκίνητο για να βγω από την αυλή. Δεν κατάλαβα ότι το παιδί βρίσκονταν έξω εκείνη την ώρα. Δεν το είδα», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Γ. Χαλκιαδάκης, είπε με βάση την ΕΡΤ, πως το παιδί φέρει κυρίως κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις και δίνει μάχη για τη ζωή του, με τις επόμενες ώρες να είναι καθοριστικές, λόγω της βαρύτητας των τραυμάτων.

Με βάση τον ίδιο, οι γιατροί μείωσαν ελαφρά τα φάρμακα που του χορηγούν, χωρίς να επιδεινωθεί η λειτουργία του καρδιαγγειακού του συστήματος, γεγονός που δείχνει σημάδια σταθεροποίησης. Ωστόσο, η βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση που φέρει το παιδί καθιστά την κατάσταση της υγείας του εξαιρετικά κρίσιμη.

Το χρονικό
Το τραγικό περιστατικό συνέβη όταν ο πατέρας της 2,5χρονης επιχείρησε να κάνει οπισθογωνία για να βγει στον δρόμο με το όχημα του, ένα αγροτικό τύπου 4×4 και παρέσυρε το κοριτσάκι του, χωρίς -όπως υποστηρίζει- να το καταλάβει.

Η οικογένεια είναι σοκαρισμένη από το γεγονός ενώ ο 48χρονος πατέρας κλήθηκε να καταθέσει, ενώ αντιμετωπίζει την κατηγορία της πρόκλησης σωματικής βλάβης από αμέλεια.

[fbcomments]