Κυριακή 03.12.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ικανοποίηση Ξανθού για την λειτουργία της 1η ΤΟΜΥ

04.03.2020

Την ικανοποίησή του για τον τρόπο λειτουργίας της 1ης ΤΟΜΥ Τρικάλων, μιας και η συγκεκριμένη δομή των ΤΟΜΥ είναι δικής του προσπάθειας, εξέφρασε ο πρώην Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, κατά την επίσκεψή του χθες, όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από το προσωπικό της μονάδας για την λειτουργία της.

Η συντονίστρια της 1ης ΤΟΜΥ Τρικάλων οικογενειακή γιατρός Δήμητρα Νάτσινα, παρουσία όλου του προσωπικού της μονάδας και της επίσης γιατρού Εύης Καλκάνη ανέλυσε στον πρώην Υπουργό τον τρόπο λειτουργία της μονάδας υγείας που εξυπηρετεί καθημερινά πολλούς ασφαλισμένους και ασθενείς μόλις στον έναν χρόνο λειτουργία της.

Μάλιστα στον κ. Ξάνθο αναφέρθηκαν και μια σειρά από παρεμβάσεις που έχουν γίνει σε κοινωνικές δομές όπως είναι αυτές των ΚΑΠΗ.

Ο πρώην τόνισε πως η λειτουργία των ΤΟΜΥ αποτέλεσε μια προτεραιότητα και ένα μεγάλο στοίχημα για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας μάλιστα πως είναι εξασφαλισμένη η χρηματοδότηση τους και πως δεν έχει κανένα λόγο η Ν.Δ. να μην συνεχίσει τη λειτουργία τους.

Στην επίσκεψη παρόν ήταν και ο αναπληρωτής διοικητής του Κέντρου Υγείας κ. Λάμπρος Καφές που αναφέρθηκε στο θέμα της έλλειψης των γιατρών… αλλά και των χώρων στο Κέντρο Υγείας.

Τον πρώην υπουργό συνόδευαν ο Βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος, οι πρώην βουλευτές Παναγίωτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Στάυρος Νταούλας και ο αναπληρωτής γραμματέας Χρήστος Μπάτζιος.

[fbcomments]