Τρίτη 01.12.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Χαμόγελα και δώρα για τα παιδιά των Αστυνομικών

22.12.2018

Τραγούδια και χορός, παιχνίδια, εκπλήξεις, χαμόγελα και ευχές χαρακτήρισαν τη χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργανώθηκε για τα παιδιά του αστυνομικού προσωπικού στα Τρίκαλα.

Η καθιερωμένη εκδήλωση, που διοργανώθηκε από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων, την Ένωση Αξιωματικών Θεσσαλίας, την Ι.Ρ.Α. Τρικάλων και την Ένωση προσωπικού του π. ΤΔΠΜ Τρικάλων, έγινε χθες το απόγευμα στο κέντρο «Thessalis».

Οι λιλιπούτειοι διασκέδασαν και έπαιξαν με την παρέα του μάγου, απόλαυσαν παιχνίδια και θεατρικό εργαστήρι, ενώ με τον δικό τους, μοναδικό, παιδικό τρόπο, μετέφεραν το μαγικό πνεύμα των Χριστουγέννων. Η χαρά τους έγινε ακόμη μεγαλύτερη όταν εμφανίστηκε ο Αϊ Βασίλης, όπου μοίρασε δωράκια και χαμόγελα σε όλα τα παιδάκια.

Η εκδήλωση αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία μικροί και μεγάλοι να ανταλλάξουν ευχές, αφού πολλοί αστυνομικοί τις ημέρες των γιορτών θα βρίσκονται στην υπηρεσία και στο καθήκον, μακριά από τις οικογένειες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Να αναφερθεί πως κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων έδωσε το ποσό των 100 ευρώ στις οικογένειες των αστυνομικών που απέκτησαν παιδί μέσα στο 2018.

Θερμές ευχές, για καλά Χριστούγεννα και δημιουργική νέα χρονιά έδωσε προς τα παιδιά και στους αστυνομικούς ο Διευθυντής της Δ.Α. Αστυνομίας Τρικάλων Γιώργος Σπηλιόπουλος, σημειώνοντας πως με αισιοδοξία θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της εποχής.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γιάννης Αναγνώστου, αφού έδωσε και αυτός με τη σειρά του τις καθιερωμένες ευχές, τόνισε πως «η στήριξη μας σε πρωτοβουλίες που είναι προς όφελος των συναδέλφων μας και των οικογενειών τους είναι πάντοτε δεδομένη».

Καλές γιορτές, με υγεία, αγάπη και αλληλεγγύη ευχήθηκε και ο πρόεδρος της IPA Αχιλλέας Μπέγας.