Τετάρτη 22.01.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Πρώτο Χαλβατζά και Αλέκο στηρίζει το ΚΙΝΑΛ

04.02.2019

Λύση στο θέμα των πολλών ενδιαφερομένων στο δήμο Φαρκαδόνας έδωσε το ΚΙΝΑΛ στηρίζοντας την Ελένη Χαλβατζά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως υπάρχει και αποδοχή από τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους… ενώ άγνωστο είναι τι τελικά θα κάνει ο Τάκης Χατζής που δεν έχει σταματήσει να εκδηλώνει το ενδιαφέρον του.

Πιο συγκεκριμένα ομόφωνη ήταν η απόφαση της ΝΕ Τρικάλων του ΚΙΝΑΛ για στήριξη της υποψηφιότητας του Θοδωρή Αλέκου στο Δήμο Μετεώρων και της Έλενας Χαλβατζά σε εκείνον της Φαρκαδόνας.
Στην συνεδρίαση του οργάνου το Σάββατο μετά από συζήτηση και λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα που τέθηκαν για στήριξη αποφασίστηκε το ΚΙΝΑΛ να στηρίξει τις προαναφερθείσες υποψηφιότητες κρίνοντας ότι είναι καθόλα αξιόλογες και είναι δυνατόν με συντονισμένη προσπάθεια να φέρουν το θετικό αποτέλεσμα στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η υποψηφιότητα του κ. Αλέκου ο οποίος προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, έχει και την στήριξη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ όπως έχει ανακοινωθεί.
Όσον αφορά την Έλενα Χαλβατζά πρόκειται για μια ικανότατη γυναικεία παρουσία που θα ταράξει τα νερά καθώς έχει μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία καθώς εργάζεται επί σειρά ετών στο Δήμο Αθηναίων ως διευθύντρια προσωπικού και οι ικανότητες της είναι αξιόλογες όπως αναφέρουν πληροφορίες. Μάλιστα οι προσδοκίες των μελών του κόμματος και όχι μόνο στην περιοχή, είναι μεγάλες και βλέπουν ακόμη και νίκη αν υπάρξουν σωστοί χειρισμοί.