Τετάρτη 07.06.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Χαλκιδική: Προσπάθεια αποσωλήνωσης του 8χρονου που είδε τον πατέρα του να δολοφονεί τη μητέρα του

25.05.2023

Προσπάθεια για την αποσωλήνωση του 8χρονου από τη Χαλκιδική που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι γιατροί. Ήδη ο μικρός έχει βγει από την καταστολή και εντός της ημέρας αναμένεται να γίνει η προσπάθεια.

Το παιδί έζησε έναν εφιάλτη στην αγκαλιά της νεκρής μητέρας του
Ο 8χρονος που είχε πάρει αγκαλιά τη μητέρα του τη στιγμή της άγριας δολοφονίας της στη Χαλκιδική, χτυπήθηκε από τα σκάγια της καραμπίνας σε διάφορα σημεία του σώματος. Το παιδί υπεβλήθη ήδη σε ένα δύσκολο χειρουργείο, όμως έχει ακόμη πολλά προβλήματα τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσουν οι γιατροί, οι οποίοι ανέφεραν πως έχει δεχθεί πάρα πολλά σκάγια σε διάφορα σημεία του σώματός του, όπως στα ιγμόρεια, κοντά στο οπτικό νεύρο και στην κοιλιακή χώρα.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το πιο δύσκολο κομμάτι θα είναι η ψυχολογική κατάσταση του παιδιού όταν οι γιατροί το βγάλουν από την καταστολή, αφού στάθηκε μάρτυρας των όσων συνέβησαν στο σπίτι του, όταν ο πατέρας του με κυνηγετική καραμπίνα σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο προς τον εαυτό του και αυτοκτόνησε. Ειδική ομάδα παιδοψυχολόγων έχει συσταθεί και όταν ξεκινήσει η αποσωλήνωση θα βρεθούν στο πλευρό του 8χρονου.

Το παιδί, τη δολοφονημένη μητέρα και τον αυτόχειρα πατέρα του βρήκε στο σπίτι ο παππούς του.

Πηγή: iefimerida.gr

[fbcomments]