Παρασκευή 05.06.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Βρήκαν πτώμα γυναίκας στο Σχιστό – Συνελήφθη ο δράστης (αρνήθηκε να κάνουν σεξ και την σκότωσε)

14.05.2018 /

Μία ασύλληπτη τραγωδία αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας κοντά στο σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων στο Σχιστό, εκεί όπου ένας συνταξιούχος υπάλληλος του Δήμου, σκότωσε μια γυναίκα, και στη συνέχεια την έθαψε κάτω από μπάζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είχε καλέσει τη γυναίκα στο τροχόσπιτο το οποίο διέμενε και αφού έκατσαν για λίγη ώρα, φέρεται να της ζήτησε να κάνουν σεξ, κάτι το οποίο η γυναίκα αρνήθηκε.

Ακολούθησε λογομαχία, και στη συνέχεια τα πράγματα ξέφυγαν με τον άνδρα να δολοφονεί την άτυχη γυναίκα.

Στο σημείο βρίσκεται αυτή την ώρα κλιμάκιο της ασφάλειας.

Ο φερόμενος ως δράστης είναι 53 ετών και η άτυχη γυναίκα 41.

Newpost.gr

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν:Ο δράστης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το θύμα του λέρωσε τα σεντόνια κατά την ερωτική τους συνεύρεση γεγονός που τον έκανε έξαλλο και την σκότωσε γρονθοκοπώντας την ανελέητα μέσα στο τροχόσπιτο του.
Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν πως ο δράστης μετά την αποτρόπαια πράξη του, τηλεφώνησε σε έναν φίλο του και του ζήτησε να πάει από το τροχόσπιτο του ώστε να εξαφανίσουν μαζί το πτώμα της 41χρονης.
Το συγκεκριμένο άτομο όμως επικοινώνησε με την αστυνομία που άμεσα έφτασε στο σημείο και συνέλαβε τον δράστη της δολοφονίας. Εκεί έκπληκτοι άκουσαν τον δολοφόνο να λέει πως σκότωσε την γυναίκα επειδή του λέρωσε τα σεντόνια.
Ο άνδρας έμενε μόνιμα στο τροχόσπιτο έξω από τη βιομηχανική ζώνη του Σχιστού ενώ η 41χρονη άστεγη κυκλοφορούσε στην περιοχή του Πειραιά.

enikos.gr