Κυριακή 08.12.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τους κόπους και τη διάκριση της Ολυμπιονίκης Φένιας Τζέλη βράβευσε η Π.Ε Τρικάλων

24.10.2018 /

Την επιτυχία και την διάκριση που έφερε στα Τρίκαλα η Ολυμπιονίκης και πρωταθλήτρια του ταε κβο ντο Φένια Τζέλη, που έλαβε το χάλκινο μετάλλιο στην Ολυμπιάδα Νέων στο Μπουένος Άϊρες βράβευσε σήμερα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.

Σε μια σεμνή τελετή, παρουσία των Περιφερειακών Συμβούλων και υπαλλήλων της Π.Ε. Τρικάλων, ο κ. Μιχαλάκης απέδωσε στην χάλκινη Ολυμπιονίκη ένα αναμνηστικό δώρο, σημειώνοντας πως «θέλω να συγχαρώ την Φένια για το επίτευγμα της, που αποτελεί παράδειγμα θέλησης δύναμης και αριστείας», ενώ διαβεβαίωσε ότι θα είναι στο πλευρό της για ότι χρειαστεί.

Από την πλευρά της, η Φένια που τώρα άρχισε να συνειδητοποιεί την επιτυχία της, αφού ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη, μίλησε για την εμπειρία της λέγοντας πως «αισθάνομαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να πάρω μέρος σε μια τέτοια διοργάνωση και να κατακτήσω το χάλκινο μετάλλιο. Ήταν μια μοναδική εμπειρία και δύσκολη γιατί για να φτάσω ως εκεί, έπρεπε πρώτα να πάρω την πρόκριση και μετά ακολούθησαν τρεις μήνες προπονήσεων και κούρασης».

Όσο για να συναισθήματά της την στιγμή που έλαβε το μετάλλιο, ήταν πολλά και στο μυαλό της είχε την οικογένειά της, τους προπονητές της, τους φίλους της.

Για το πώς μπορεί να συνδυάσει σχολείο και αθλητισμό, η Φένια είπε πως «είναι λίγο δύσκολο, αλλά έχω στο πλευρό μου τους καθηγητές που με στηρίζουν. Είναι πολύ όμορφο γιατί μέσα από τον αθλητισμό γνωρίζεις πολλά καινούργια και ωραία πράγματα, ζεις κάτι διαφορετικό», ενώ παρακίνησε τα νέα παιδιά να αθλούνται.

Οι δύο προπονητές του ΣΟΑΤ Νίκος Παϊταρίδης και Βασίλης Βαργιάμης, αφού μίλησαν για τον μεγάλο αγώνα και την σπουδαία διάκριση της νεαρής Φένιας, τόνισαν ότι «σαν Σύλλογος είμαστε ικανοποιημένοι πρώτα από τη συμμετοχή της αφού ήταν το πιο δύσκολο μέρος καθώς θα λάμβαναν μέρος οι 8 καλύτεροι και μετά για το μετάλλιο», ενώ πλέον ο επόμενος στόχος τους είναι η Ολυμπιάδα στο Τόκιο.