Κυριακή 02.10.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Βουλώνει λακκούβες για να περνάει η Ferrari του

16.03.2022

Ο Βρετανός ρόκερ Σέρ Ροντ Στιούαρτ αποφάσισε να βοηθήσει τους γείτονές του να επισκευάσουν ένα δρόμο γεμάτο λακκούβες που οδηγεί στην έπαυλή του, στο Χάρλοου του Έσσεξ της Μεγάλης Βρετανίας.

Στο βίντεο που ανέβασε στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο 77 ετών μουσικός είπε ότι βαρέθηκε με την άσχημη κατάσταση του δρόμου.

Στο βίντεο τον ακούμε να λέει: «Φτιάχνω το δρόμο γιατί κανείς άλλος δεν μπήκε στον κόπο να το κάνει. Για αυτό λοιπόν, τα παιδιά εδώ κι εγώ αποφασίσαμε να το φτιάξουμε μόνοι μας», είπε, εννοώντας κάποιους γείτονες και φίλους του που βαρέθηκαν κι αυτοί να περιμένουν το Δήμο, και άρχισε να φτυαρίζει».

«Ο κόσμος έσπαγε τα αυτοκίνητά του» είπε ο Στιούαρτ σε ένα ποστάρισμά του στο Instagram, δείχνοντας ένα παλιό τάσι που κείτονταν παραπλεύρως μιας μεγάλης τρύπας. «Ένα ασθενοφόρο έσκισε ένα λάστιχο πριν από λίγες μέρες. Για να μην πω ότι η Ferrari μου απλά δεν μπορεί να περάσει από εδώ». Αυτά κι αν είναι προβλήματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sir Rod Stewart (@sirrodstewart)

«Ενώ θα θέλαμε να δώσουμε προτεραιότητα στις επισκευές σε κάθε δρόμο, η κλίμακα του δικτύου μας – πάνω από 8.000 μίλια – το κάνει αδύνατο και πρέπει να επικεντρωθούμε στην επισκευή προβληματων στους δρόμους που ενδέχεται να είναι πιο επιζήμιες για την ασφάλεια των οδηγών», είπε εκπρόσωπος του Υπουργείου Μεταφορών.
huffinftonpost.gr

Ετικέτες: ,