Δευτέρα 15.07.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Βόλος: Αμετανόητος ο 30χρονος γιος που χτύπησε με σίδερο τον 66χρονο πατέρα του

19.06.2024 /

Ο Βόλος στο επίκεντρο μετά την επίθεση γιου, στον πατέρα του, με σίδερο. Ο 30χρονος μάλιστα δεν φάνηκε μετανιωμένος για την πράξη του.

Ο Βόλος μαθαίνει πληροφορίες για την επίθεση που έκανε γιος στον πατέρα του, με ένα κομμάτι σίδερο. Ο 66χρονος τραυματίστηκε ελαφρά, στην προσπάθεια να αφοπλίσει το παιδί του, ενώ ο 33χρονος συνελήφθη, με την υπόθεση να βρίσκεται ήδη στα χέρια της δικαιοσύνης. Η σχέση πατέρα – γιου είναι κάτι παραπάνω από προβληματική το τελευταίο διάστημα. Τα μεταξύ τους επεισόδιο είναι αλλεπάλληλα και οι φόβοι για ακόμα χειρότερες καταστάσεις, διάχυτοι στους κόλπους των στενών συγγενών τους.

Ο 66χρονος προσπάθησε να ξεφύγει από τον γιό του, που τον έβριζε και τον απειλούσε, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο γιος του, τον ακολούθησε μέχρι το αυτοκίνητο και για να μην φύγει, άρπαξε ένα σίδερο για να τον απειλήσει.

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο 66χρονος θέλησε να τον αφοπλίσει και χτυπήθηκε στο χέρι. Κλήθηκε η αστυνομία και ο 30χρονος συνελήφθη.

Κρατείται για να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο καθώς χθες (18-06-2024) ζήτησε προθεσμία. Όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς γιατί επιτέθηκε στον πατέρα του, είπε πως έχει νεύρα που δεν ελέγχει και μάλιστα προέβλεψε πως θα το ξανακάνει.

Πηγή: newsit.gr

[fbcomments]