Κυριακή 08.12.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Βόλος: Χτύπησαν και απείλησαν τη μητέρα τους – Δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο

15.01.2019 /

Τα δυο της παιδιά κατηγορούνταν ότι της πέταξαν πέτρα και την απείλησαν και χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τα καταδίκασε ερήμην σε ποινές φυλάκισης αντίστοιχα 18 και 8 μηνών, μετατρέψιμες προς 5 ευρώ ημερησίως.

Ο λόγος για μια 62χρονη μητέρα, που βρέθηκε χθες στην πολύ δύσκολη θέση, να καταθέσει στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο εις βάρος των δύο παιδιών της, που ήταν απόντα από το Δικαστήριο και τα οποία κατηγορούνταν για ενδοοικογενειακή βία και απειλή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Θεσσαλίας», ο ένας της γιος, 42 χρόνων, κατηγορούταν ότι είχε πετάξει πέτρα στη μητέρα του, προκαλώντας της σωματική βλάβη, τον Ιούλιο του 2018, ενώ ο έτερος γιος, 40 χρόνων, κατηγορούταν ότι είχε απειλήσει τη μητέρα του τον Απρίλιο του ιδίου έτους.

Και οι δύο φέρονται να είναι χρήστες , ενώ χθες η μητέρα τους προσπάθησε να καλύψει τη σωματική βλάβη που της προκλήθηκε, αναφέροντας στο Δικαστήριο ότι είχε σκοντάψει και είχε πέσει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον αγκώνα της… Για τον άλλο γιο της φέρεται πάντως να κατέθεσε πως ήθελε να φύγει από το σπίτι…