Κυριακή 05.12.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

“Έφυγε” από τη ζωή ο π. Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας Βασίλης Κιός

07.11.2020 /

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το πρωί σε ηλικία 61 ετών σε ιδιωτική κλινική όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, ο πρώην αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας Βασίλης Κιός. Ο εκλιπών διατέλεσε Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του και αργότερα Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας μέχρι το 2011 οπότε και αποστρατεύθηκε με τον βαθμό του Ταξιάρχου. Ο Βασίλης Κιός, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός τόσο σε συναδέλφους του, όσο και στους συμπολίτες, καθώς ανθρώπινα προσπαθούσε να αντιμετωπίσει τα όποια προβλήματα, ενώ ταυτόχρονα είχε σημειώσει πολλές επιτυχίες στον ενεργητικό του. Μετά την συνταξιοδότησή του είχε αφιερωθεί στα παιδιά του και στην αγαπημένη του ζωγραφική που ήταν η μεγάλη του αγάπη όπως επίσης και τα σκυλιά τα οποία φρόντιζε. Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Φωτεινή και τα τρία του παιδιά, Αντώνη, Βασιλική και Κωνσταντίνο. Εζησε να δει και δύο εγγόνια, τον Βασίλη και τη Λουκία από τον γάμο του πρωτότοκου γιου του Αντώνη με τη σύζυγό του Ιουλία. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020 στις 11π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου στο Κοιμητήριο Βόλου σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω της επικρατούσας κατάστασης. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν στoν Σύλλογο Φίλων, Εθελοντών και Οικογένειας – ΚΕΘΕΑ Πιλότος (Λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς ΙΒΑΝ: GR0701726120005612095255331).

Η οικογένεια Καρεκλίδη εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας: Καλό Παράδεισο Στρατηγέ

Με αφορμή τον θάνατο του πρώην Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας Βασίλη Κιού η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕ…
Φτωχότερη, βουβή και συγκλονισμένη σύσσωμη η Αστυνομική οικογένεια της Μαγνησίας, αποχαιρετά σήμερα τον Βασίλη ΚΙΟ, του οποίου η μακρόχρονη σταδιοδρομία και άξια ανέλιξη του ως Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας, εμβάπτισε με σθένος τους αστυνομικούς στο Νομό μας, αφήνοντας παράλληλα μεγάλη παρακαταθήκη και τεράστια κληρονομιά για όλους εμάς που μένουμε πίσω να συνεχίσουμε το μακρόπνοο και θεόπνευστο έργο του.
Αποχαιρετούμε σήμερα έναν άξιο αξιωματικό, που τίμησε τα γαλόνια του τόσο στο πεζοδρόμιο, που είναι η φυσική θέση κάθε αστυνομικού, όσο και στον ιδιωτικό του βίο, φεύγοντας αθόρυβα και σιωπηλά για το μακρύ αυτό ταξίδι, αλλά κυρίως αποχαιρετούμε τον ΑΝΘΡΩΠΟ ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΟ, που στάθηκε έμπρακτα δίπλα σε όλους όσους είχαν ανάγκη τη βοήθεια και την ελεημοσύνη.
Φτωχότερη η αστυνομία από διοικητές-ηγέτες, ελπίζοντας παράλληλα να ακολουθήσουμε οι νεότεροι, το δρόμο που χάραξε με το βίο και τις πράξεις του.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας με τιμή, δέος και σεβασμό σε αποχαιρετά σήμερα και εύχεται στην οικογένεια σου, που είναι και δική μας, θερμά συλλυπητήρια, γνωρίζοντας το πόσο περήφανη την έκανες στο διάβα σου σε αυτό το κόσμο.
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ

Magnesia news